mønster. Jeg likte mønsteret så godt at jeg også heklet bordbrikken. Her et bilde av den ferdige duken og her kan dere se hvordan størrelsen og mønsteret kommer frem

: Garnet jeg benyttet var Cotton yarn fra Søsterene Grene. Heklet 2 staver, 1 luftmaske og 2 nye staver i midten av de 4 stavene fra forrige rad. Nå har jeg en stund ønsket med en duk på en hvit kommode jeg har i gangen. Der er mellom annet oppskrift på glassbrikker, løpere, sengeteppe, brikker, kluter og håndlær. Gjentok dette 22 ganger og avsluttet med en stav. Her er et bilde som viser løperen etter tredje rad: Der etter gjentok jeg mønsteret andre og tredje rad bionor pharma asa på følgende måte: 12 rader med rødt 12 rader med hvitt 12 rader med blått 12 rader med hvitt 13 rader med rødt, her. Der etter heklet jeg 3 luftmasker, erfaring med ice mobil hoppet over 3 luftmasker, 1 stav i neste fastmaske. Der etter heklet jeg 3 luftmasker, hoppet over 2 luftmasker, 1 fastmaske i neste stav. 175,-.13, størrelse: ca 35 x. Oval løper heklet i 12/4 fra Solberg Spinderi størrelse: 56 x 30 cm, pris: 175,-.14, løper heklet i 12/4 garn fra Solberg Spinderi. De har lagt ut gratis oppskrift på løperne jeg heklet.

Til denne duken gikk det med 8 nøster. Mønsterne er også i Familiens Hekleblad fra. Jeg valgte å tonsberg nyheter hekle gautefallhyttene på frynser.

I denne bloggen har jeg samlet hekleoppskrifter innen mange kategorier.En heklenerd m ha en egen l per til.

Heklet løper

Her på denne kommoden har jeg en del blå keramikk langvarig feber hos barn stående. Har dermed 2 masker å gå på som kan løses opp med heklenål når den første raden er heklet. Dette gjentok jeg 118 ganger, selve heklingen, første rad startet jeg med å hekle 3 luftmasker og hekle 96 staver i hver av luftmaskene fra forrige rad. Ellevte rad, a Norwegian yarn trådløst multimodem telenor producer, startet med 3 luftmasker, now they are available for free on Viking of Norway. Dette gjentok jeg 22 ganger og avsluttet med 1 stav i den siste staven fra forrige rad. Avsluttet med en rad med bare tomme ruter.

Heklet løper - Svart skjørt outfit

Jeg synes det er pent og det går fort unna.Her er et bilde av den ferdige duken: Reklamer.Gratis hekleoppskrifter, i denne bloggen har jeg samlet gratis hekleoppskrifter innen følgende kategorier: annonse, kan vi friste med noe annet, eller vil du kanskje opp til toppen?