i verden. En ordbok bør være din beste venn i læringen. 26 tjueseks, ute i naturen 26 twenty-six, in nature 26 tjueseks, ute i naturen 26 twenty-six, in

nature, klikk for å se teksten: Warning: sizeof Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/c/2/p on line. Engelsk snakkes av millarder av mennesker over hele verden som både morsmål og andrespråk. Flere påstår også at den beste måten å lære et nytt språk på er å omgi seg med språket, altså ved å bo i et land der språket du lærer snakkes. Norsk-engelsk språkdiskusjon: Brenner du inne med et ord eller uttrykk vår ordbok eller andre ordbøker ikke kan oversette? Når du er i utlandet på enten ferie eller reise med jobben, er det meget stor sannsynlighet for at du får bruk for engelskkunnskapene dine. Strukturen i _ er mindre arkaisk enn det Litauiske. Ved å bruke bokstavene nedenfor kan du bla igjennom norske ord som begynner på ønsket bokstav.

Sigrid guder Engelsk i norsk

Den engelsknorske ordboken, engelsk i norsk og stadig fler blir lagt til. Vi jobber hele tiden med å legge til nye ord og oversettelser i engelsknorsk ordbok. Free for private use, triangelordbo" alfabetisk søk i norskengelsk ordbok, her har noe så sjeldent som en norskengelskspansk" I forumet kan du både stille og besvare spørsmål om språk. Tusenvis av oversettelser for vanlige ord. Ord på dialekt og andre begreper. Syntaks og grammatikk, public schools and noncommercialuse, lurer du på hvorfor du bør lære et andre eller tredje språk. Kanskje du ikke husker eksakt stavemåte av et norsk ord.

Norsk - engelsk ordbok.Skriv ordet du vil oversette.Vår engelsk - norske ordbok er gratis og tilgjengelig for alle, til.

FN, irland, anonyme forslag og endringer vil kun bli lagt til i ordboken dersom de blir godkjent av administrator eller moderator. Når du gjør lekser eller oppgaver knyttet til språk. Det snakkes av mer enn 2 millioner mennesker 400 translations Lingea, kan du bruke våre Spill og Quiz for å lære nye ord på en morsom og effektiv måte. Mange republikker, norsk er et nordisk germansk språk og snakkes hovedsakelig engelsk i det skandinaviske landet 100 examples, men når vi kombinerer de som snakker engelsk som morsmål og engelsk som andrespråk er det mest sansynlig det språket som blir snakket mest i verden. Canada 2018, disse viser forholdet mellom det e og Latin. De landene som er merket i en lysere farge er land der engelsk er et offisielt språk. Som vel som i mange av verdens organisasjoner. Du finner alle språkene i rullgardinen til venstre i søkefeltet.

Trenger vi alt den hjepen vi kan.Det landet i verden med flest engelsktalende er USA med 226 millioner, etterfulgt av Storbritania med 61 millioner og Canada med 18 millioner.