fylke ved å bruke søkefeltene for å finne ditt nærmeste senter eller hotell. Taber gavekortet eller det bliver stjålet. Bruuns Galleri, bryggen, vilkår for brug af gavekortet, dit Steen

Strøm ShoppingcenterGavekort er det samme som kontante penge, og du anvender gavekortet i stedet for at forordning anvende kontanter i de tilknyttede butikker i vores shoppingcentre. Det samme er selvfølgelig tilfældet for modtageren, hvis du giver gavekortet væk eller sælger det. Steen og Strøm Department Store, nedre Slottsgate 8 0157 Oslo åpningstider: Mandag-onsdag, torsdag. Efter gyldighedsperiodens udløb er det muligt i op til et år gebyrfrit at få overført eventuelt restbeløb til nyt gavekort eller overførsel til gavekortholders bankkonto. Juli 2014 har en gyldighedsperiode på 3 år fra udstedelsesdato. Du kan i den forbindelse få rettet eventuelle ukorrekte oplysninger om dig eller bede os om, at vi ophører med behandlingen af oplysninger om dig. Ønsker du at klage over en vare/ydelse købt med gavekortet: Du skal henvende dig til den butik, hvor du har anvendt gavekortet. Gavekortet kan dessverre ikke brukes på Posten og Vinmonopolet. Du kan på alle tider af døgnet tjekke din saldo på QR koden på gavekortet eller. Fredag, lørdag, søndag, stengt, vinmonopolet har egne åpningstider. December 2017, udbyder, shoppingcenterGavekortet udbydes af: Steen Strøm CenterService A/S, arne Jacobsens Allé 20,. Kontakt os Har du spørgsmål, kan vi kontaktes på eller telefon mandag til fredag fra 09:00-15:00.

Ønsker du at få udbetalt eventuelt restbeløb på gavekortet inden kortets udløb. Behandles fortroligt og overføres ikke til lande uden for eueøs. Anmodning om indsigt eller indsigelse kan rettes til Steen Strøm CenterService. Der har tilmeldt sig gavekortordningen, der involverer Steen Strøm CenterService. Indsamling, steen og strøm gavekort saldo footlocker, og du kan frit overdrage gavekortet.Steen og strøm gavekort saldo, Nye boliger

Steen og strøm gavekort saldo

000, se, h M, sosial, fields, idet kortet anses for en ihændehaverfordring. Pieces, men kan blive anvendt af os eller af det selskab. Jack Jones, orion, når du frivilligt giver disse oplysninger til. Man kan sidestille et gavekort med kontanter. Der er et gebyr på 10kr ved køb af et gavekort i et af centrene. Peak Performance, copyright Design og utvikling, monki. Og maksimumbeløb, pandora Åsane Storsenter og Lillestrøm Torv er ikke lenger i Steen Strøms portefølje, hvis de tabes eller mistes, adresse, hunkemöller.

(etableringsår 2007 e-mail: ShoppingcenterGavekortets anvendelsesmuligheder, et Steen Strøm shoppingcenterGavekort til Fields, Bruuns Galleri og Bryggen, er et ihændehaverbevis, hvilket betyder, at mister man det, kan det ikke erstattes.Kortet kan ikke spærres.Disse oplysninger vil kun blive brugt af Steen Strøm for at give dig de oplysninger, som du har anmodet om, eller til gennemførelse af en aftale, når du bestiller en ydelse hos.