dag, er først og fremst teknologiselskaper. Fra å være reaktivt er dagens kundeservice en avgjørende faktor før, underveis og etter at en vare har «skiftet hender». Han liker

å provosere litt, men alltid med et smil på lur. . Han var finalist som årets foredragsholder av anfo i september 2017. Under inma sin konferanse «8 Minutes» i desember 2015, ble Hans-Petter kåret til den nest beste foredragsholderen i konkurranse med 34 andre. God kundeservice er god markedsføring, treffe og god markedsføring er bra for både «business lojalitet og omdømme. Alt som kan digitaliseres, vil bli digitalisert: Digitalisering handler ikke om å få bedriften på Facebook. Psykiatriveka is the Annual Congress of The Norwegian Psychiatric Association (Norsk Psykiatrisk Forening, NPF). I januar 2017 ble MediaPuls, podkasten Hans-Petter produserer sammen med Marius Karlsen, finalist i kategorien «Årets Sosiale Medier Fagmiljø» under Social Media Days. Og sette det opp i mot hvordan det påvirker unge og eldre. Utpekt som en av Norges mest innflytelsesrike på internett i juli 2017 av Nettavisen. Hvordan skal vi skape de endringene vi er på jakt etter, uten god kommunikasjon. Historiene blir viktigere, og de må ikke bare ha en tydelig avsender, men oppleves nært og relevant i tillegg. Etter 17 år i IT-bransjen jobbet han 3 år i PR- og kommunikasjonsbransjen. Han begynte så smått å programmere på slutten av 70-tallet og har alltid vært fascinert av teknologi. Book et foredrag med Hans-Petter nå: Ditt navn, din e-postadresse, telefon, melding. Og dagen i dag. .

Norsk gestaltterapeut forening Foredragsholdere stavanger

Hvordan skal vi lede og kommunisere i en stadig mer kjærlighetseventyr dynamisk slemmestad og digital hverdag. Utvikling og teknologi innen olje og gassindustrien. Han tilpasser også gjerne vinklingen til kundes ønsker og behov. Vi ønsker ikke å bli solgt til. Alt og alle i virksomheten må digitaliseres.


Foredragsholdere stavanger

Og fo ble nominert til, men å produsere innhold som engasjerer. Det vanskelige er ikke å opprette en Facebookside. Internett og sosiale medier har satt kunden i kontroll. HansPetter kan bookes for foredrag foredragsholdere stavanger eller som konferansier direkte her. Les om oss, javaBin er åpent for alle som vil være medlem.

Skreddersøm ønskes velkomment, og foredragene oppdateres fortløpende, i takt med endringene som teknologien har tilrettelagt for.Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie.