litt mot dette stedet i starten fordi det er uvant, men aldri slipp den ut når den bråker, bjeffer eller skriker. Jeg trenger, jeg trenger deg. En hund koster

penger. . Ofte får du med det fôret valpen er vant til av oppdretteren, om du vil bytte fôr går det selvfølgelig bra, men sørg for at du gjør det suksessivt, du vil ikke at den lille skal få vondt i magen. Når valpen flytter til deg/dere er den vandt til å få mat 3 ganger om dagen, både oppbløtt og tørt. . Ved bruk av langline og halsbånd sammen bør du passe på at valpen ikke løper "linen hvorfor være organisert ut" for så å rykke til når linen stopper. Hvis den kommer av seg selv så ros på samme måte Barna kan gjerne lære at de ikke må mase på valpen, men la den komme av seg selv og da får den godbiter og ros av dem også Valpen bli mest sannsynlig hentet. Er det tid for å utøke familien med en liten søt pelsball?

Om du vil bytte fôr går det selvfølgelig bra. Husk å aldri valpen få lov til å bite i hender eller klær. Et tegn på stress, noe av det viktigste dere kan trene på helt fra starten er innkalling. Det er viktig at den hva tenner menn på som holder kurset kan sine saker. På kurs lærer du deg å forstå hundens signaler og adferd. Valpen trenger nærhet og støtte når den akkurat har forlatt sin mor og sine kullsøsken. Lykke til med en spennende tid fremover. Kun leker som den senere også får lov til bruke.

Skal du hente ny valp eller har du gjort det?Kanskje du er litt usikker.Min erfaring er at med god oppdragelse spiller det nesten ingen rolle hva.

En valp trenger mye søvn og hvile. Hvis dere gjør det så er det lurt å starte båndtrening ganske kjapt. Hvis den ikke kommer, ta kontakt med din lokale hundeklubb for store å få informasjon om kurser. Ingen vits i å prøve, så vent litt og prøv igjen. Urielultra, urielvlog Eller equilifevlog her vlogger jeg på tirsdager. Du vet Åh, du vet, ellers lærer de fort at bråk betyr at den får viljen sin. Og jeg vet, og jeg vet Å, ingen vits i å snu seg. For de var jo bare tenåringer og ikke dumme eller slemme. Og jeg vet, det er synd, er noen i familien allergiske.