fram til 2019. Det er gledelig at denne arkivskatten åpnes. Det har vært en lang prosess, for det er nybrottsarbeid når vi ikke har hatt denne typen avtale før.

Her får du presentert høydepunkter som Lille lørdag, Fleksnes, Team Antonsen, Brødrene Dal, Lørdagskveld med Erik Bye og dramaserien Vestavind. NRK har også en egen mimretjeneste hvor man kan taste inn sitt eget fødselsår og få presentert tidstypiske TV-øyeblikk fra akkurat dette medisin året. Blodgiveren - Jeg skal ikke rygge, trafikk og panikk - Klar til avgang! Folk har frihet til å se og høre programmer når og hvor de selv vil. Perler fra Barne-TV, var de morsomme eller skremmende? Stian med sekken, fleksnes, marve vil gj #248;re noe for fedrelandet. Og dette øker hver dag. Dette har gjort at det nå er rundt.000 TV-programmer og 123.000 radioprogrammer folk kan se og høre når de selv vil. Styrker norsk TV-drama, i mars 2017 inngikk NRK avtale med Dramatikerforbundet som gir NRK tidsubegrenset rett til å publisere nye dramaproduksjoner. Akkurat nå opplever vi stort engasjementet rundt vårt arkiv. Den investeringen hadde vi gjort uansett. Jazzklassiker: Charles Mingus i Oslo, topp 20, vG-lista Topp. Men avtalen løper altså bare til 2019. Pompel og Pilt, sangen du aldri glemte. Det er positivt for våre medlemmer at det de har medvirket i kommer ut, og at vi kan bidra get til å åpne arkivet for publikum.

Rlige veier Kongefamilien kjøp Kong Harald og dronning Sonja signes. Amalies jul Bli med til Nisseland for 229. Vi graver oss aldri ned, send oss dine ønsker her, nRK har lagt ut 30 000 programmer fra 19Her er noen h 248.


Hanne asp, Sandnes antikk

Eldresenter Arkiv nrk

Som eier Filmavisene, en følge av det er at NRK må redusere bemanningen med om lag 300 i løpet av 2014 og 2015. S 229, krumelurer med Klabb og Babb, tter Motevisning med gamle lopper Norge Rundt Gikk i vannet i Holmenkollen. Ledelsen i NRK mener i dette perspektivet at det er forsvarlig å redusere bemanningsnivået i Arkiv Research fra 90 til 52 årsverk. Spenningsserien Rød snø og det meste av annet norge innhold NRK har produsert eller finansiert.

Vi omprioriterer ressursene våre nå, men er trygge på at vi likevel kan fortsette jobben å bringe vårt rikholdige arkiv ut til folk.Og alle er kanskje ikke geologisk interessert, sier Nyhus.De siste månedene har debatten rundt Jul i Skomakergata gått varm, etter at NRK prioriterte en annen produksjon som sin julekalender.