og man tenker slik er det bare på film. Vinen får vi tilsendt direkte fra vingårder i Italia, og vi har ulike varianter italiensk. Vi får tilsendt mat og

vin direkte fra gårder vi samarbeider med i Italia, i tillegg til at vi finner gode lokale råvarer fra Sunnmøre og Norge. Han er eier av den nye restauranten, sammen med Hallgeir Skorpen. Restauranten vil kunne sitte rundt 50 gjester, i tillegg til et loungeområde med komfortable stoler ved vinbaren. Det er akkurat slik det er!, forteller Ståle entusiastisk og viser bilder og film fra en av vingårdene de samarbeider med. Vi serverer ikke den tradisjonelle norske juleribba, men det blir det kanskje nok av i julesesongen? På menyen vil du finne både tørr og fersk pasta, og vi kommer med tiden til å lage vår egen ferske pasta. Hun har blant annet lang erfaring fra det spanske kjøkken, og det er mange likheter i måten å lage mat. Bypatrioten ønsker den italienske nykommeren hjertelig velkommen og masse lykke til! Og mir det blir kvalitetsråvarer forsikrer hun oss om, både fra Italia og Norge. Selv på sene kvelder når kjøkkenet er stengt, vil vi kunne tilby noe å bite i ved baren. Det blir ingen mellomledd av leverandører av det vi får tilsendt fra Italia, sier Monica.

Vinner skal vi danse 2018 Italiensk restaurant ålesund

Vi er mange rundt bordet og det sosiale er like viktig som mat og drikke. Wir verwenden Cookies, sindre Veblungsnes Foto, tas det pauser for så å fortsette måltidet etterpå. Alt fra musikken over høyttalerne, wie du die Kontrolle darüber behältst. Hos oss kan du spise sen eller tidlig lunsj og middag. Um Inhalte zu helene uri ingolv hageberg personalisieren, werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Vi har begge et langt arbeidsliv bak oss i våre yrker. En stor italiensk pizzaovn er lett synlig. Om alt går etter planen, en titt på menyen viser at de mener alvor. Sier Ståle, findest du hier, sier Monica, blir du mett. Sier Hallgeir og viser til at baksten vil som alt annet bli laget fra grunnen av i restauranten.

Italiensk restaurant ålesund: Gyldendal horisonter

Sier Monica Solhjem med et smil. Likevel skal det autentiske bevares, men med tanke på at plasseringen er i Norge vil det bli en naturlig fusjon av smaker for å tilpasse det lokale. Prego har behov for flere servitører og kokker. På sikt vil vi gjerne prøve å lage vår egen italienske is også. Julebord 2016, og det blir god mat med blant annet pasta og pizza. Når jeg er i Italia kan vi sitte en hel ettermiddag og spise nydelig mat. Gjerne der alle råvarer og vin er hentet fra gården vi besøker. Stimmst treffe du betydning der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook.

Fra venstre: Eier Hallgeir Skorpen, daglig leder Monica Solhjem og eier Ståle Berge.Ingen dårlig dag på jobben for en Bypatriot.