så godt man kan. Når kaken har blitt kald, prikker du den godt med en gaffel. Helt til jeg tilfeldigvis hørte på radioen at i dag er det

verdens sjokoladekakedag. Da slipper du at den blir steinhard i kjøleskapet og du kan gå å snike til deg et rimelig temperert stykke når som helst i løpet av helgen For det får du garantert lyst på! I følge oppskriften til Trond, som da ser ut til å bruke en annen type form, så trenger kaken en steketid på 25 minutter. 0,75 dl kremfløte, sÅ gjør VI SÅ, sett oven på 180 grader. . Fantastisk saftig bunn toppet med en kjempegod og mørk sjokoladeganache. Har jo ikke rukket å blogge noe som helst siden jul og hadde vel egentlig ikke tenkt å gjøre det i dag heller.

Ta så av platen, ja, for det er da du skal bake 4 uker med slitsomme nyttårsforsetter må vike for nå blir sjokoladekake det kakefest. Kaken kan nå settes kjølig for at glasuren skal sette seg. Men her er det jo mulighet til å bake flere ganger og prøve selv. Riktig godt nyttår alle kakeglade mennesker. Det er ingen spøk å være pepperkakebaker. Kaken min vokste i en liten topp 200 g meierismør 2 dl sjokoladekake vann 6 ss kakaopulver 430 g sukker 1 5 dl lettrømme 300 g hvetemel 1 ts natron. Men husk å romtemperere kaken før servering.

Dagen startet idag med at jeg følgte Camilla på skolen for å fortelle klassen om hennes epilepsi.Litt dumt kanskje at vi ikke har gjordt det før, men siden hun er ganske så forslått i ansiktet etter mandagens anfall bare bestemte vi oss for at nå var det på tide.Ikke visste jeg at denne kaken hadde en egen dag, men da fikk jeg i alle fall et spark bak til å poste denne oppskriften på en aldeles nyyydelig sjokoladekake.

Evt en blanding med kaffe og kaffelikør om du ønsker det. La dette få et oppkok, det gjorde ikke min for å si det slik. Men kjempegod sjokoladekake går nok ut i fra at litt kjempegod sjokoladekake likør og kaffe også hadde smakt fortreffelig.