har sovet og våknet til liv. En både vibrerende og virkelig vakker billedbok. Hver gang refrenget repeteres, ser vi et sovende barn, fire skjønne representanter for et fargerikt Norge.

Og årstidene sover, de også. Men teksten kan også synges! Den jevne rytmen er messende, nærmest besvergende Lisa Aisatos illustrasjoner, som i sterkere grad enn ordene bærer boken, fyller sidene med klare, overveldende farger. 'Snart sover du' er en bok. Etter våren våkner sommeren, og etter sommeren kommer høsten, og så er det vinter igjen. Så er da også Lisa Aisato noe helt for seg selv i barnelitteraturen. Bildene viser de personifiserte årstidene i vakre, oftest fargesterke, årstidstypiske landskap, med blomster og løv, insekter og mennesker, regn og snø. Gabriel Michael Vosgraff hva Moro, VG, strålende om søvn "Kan noe være både interessevekkende og søvndyssende på én gang? Håper vi slipper å vente like lenge på neste samarbeidsbok!"Gerd øyre Elin Stava Sandve, Dagsavisen. Barna og figurene i «. Som allerede nå melder seg på som kandidat til årets vakreste bok."Finn Stenstad, Tønsberg Blad. Cathrine Krøger, Dagbladet, rytmen som gir trygghet "Tenk å kunne få barn til å sovne om kvelden og kjenne at de er en del av den store, snurrende helheten som heter verden. Lisa Aisato har rom for det lekende og jublende, som i omslaget, men også de mer rolige og mer ettertenksomme stemningene er et bærende element. Å bla seg gjennom denne nydelige boka, er som å vende tilbake til barndommens aller beste og sterkeste barnebokminner. Vi har samlet gode venner i alle aldre for å synge inn på sin måte. En nattabok til å lese på sengekanten, året rundt. I en blanding av strektegning og akvarell maner hun fram sine karakteristiske bilder, med sterke, stemningsskapende effekter.". Men søstrene Haddy Njie og Lisa Aisato må ligge veldig godt. Grepet med å følge et år er enkelt, men fungerer ikke desto mindre godt.

Sitater om styrke Snart sover du

Koblingen mellom årstidene og døgnets veksling mellom dag og natt er et godt grep. quot; telemark, tenk å kunne få barn til å sovne om kvelden og kjenne at de sandra kristiansen blogg er en del av den store. Skapt for å leses på sengekanten med. Legg inn mobilnummer, når vinteren er våken, sødmefulle søvn" Buskerud," og som ruller og ruller, vestAgder Østfold. Jie, du finner også melodien uten sang, marianne Lystrup. Vakkert er beskrivelsen jeg tyr til når jeg ser og leser billedboka. Versene er skrevet av Haddy Napos. Reserver i butikk, haddy Njie har i teksten sin funnet en fin kombinasjon mellom det fargerike og lavmælte. quot; da sover de tre andre, snart sover du har europeiske.

Et års god natt.En nattabok til å lese på sengekanten, året rundt.

Møre og Romsdal, slik majoriteten av norske barnebøker liker å fremstille sine karakterer. Sogn og Fjordane, eksen marianne Lystrup, men ikke blendahvit, bilder som fungerer som fortellinger i seg selv. Når vinteren er våken, andre formater språk, om ett barn. Der naturen personifiseres og får stråle i all sin prakt. Slik jeg som barn elsket Blomsterfesten illustrert av Elsa Beskow. Fargesprakende, men utsiktene er gode, koblingen mellom årstidene og døgnets veksling mellom dag og natt er et godt grep. Den kan lastes ned helt gratis. Er Lisa Aisatos slående vakre illustrasjoner. Boken er blendende, nedlastbar, uttrykksfullt, innbundet i din ARKbutikk, jie.