ikkje misunnelig, eg er berre ikkje interessert i at nokon skal bli stinkande rike utan å jobbe, svarer Gatas Parlament. Dette er en test på vår menneskelighet, sier Per

Fugelli. Den er grei, svarer Ukeslutt og gir deg dei artigaste vitsane frå regjeringspartia. Foreldre kan skylde seg selv når barna blir bortskjemte og frekke, mener svensk mammablogger, - Norske foreldre er bedre enn noen sinne, svarer professor Willy Tore Mørch og er Førde en typisk, stygg småby? Nå kan mobilen være hacket- men hvordan fungerer det egentlig? Arrangert ekteskap er arrangert voldtekt, mener regissør Ulrik Imtiaz Rolfsen.- Du pisser på alle som er lykkelige i arrangerte ekteskap, svarer inder. Arbeiderpartiet, Forsvaret og PST har blitt forsøkt hacket, men vi er alle potensielle ofre. Er det greit å fleipe med vitser om døde babyer, seksuelle overgrep og incest - eller fins det ei grense for hva som er morsomt? Det politiske engasjementet er en del av helingsprosessen, sier Marte Ødegården, som ble skutt i ryggen på Utøya. OL er en gavepakke til Oslo, mener hotell-eier Petter Stordalen. Jeg har venta og grua meg til neste gang det skulle skje, sier Johan Tandberg. Demonstrasjonene i Tyrkia får norske tyrkere bunad til å sitte oppe bunad om natta. Velkommen til Ukeslutt hvor vi også lurer på hva det er med ungdomsserien skam. Presidenten i Colombia er årets nobelprisvinner. De drømmer om arbeidsplasser som aldri blir noe. Det skrev en bekymret far som frykter at flyktningeskepsisen skal ramme adoptivsønnen fra Etiopia. NRKs Sommerbåten er blitt en orgie i den norske folkesjela, mener retoriker. Nå møtes Farmen- Magnhild og Farmen- Olav til tvekamp om søndagsåpne butikker. Dette er Ukeslutt med Lin Beate Gabrielsen hvor vi også skal møte en tidligere bilvasker som må leve i skjul. Hele kongeriket stod på hodet da Tom Cruise var på filminnspilling på Prekestolen. Han mener trosfriheten er viktigere. Hun mener lekser på barneskolen skaper skoletapere, mens høyrepolitiker slår et slag for leksene. Men ikke slik som Profetens Ummah vil ha den. Politiet må slutte å villmannkjøre etter småkriminelle, mener advokat Harald Stabell. Det var meir strevsamt å gifte seg enn å sykle Birken, seier mann som gjorde begge deler på samme dag. Det sa bare klikk, sier den nye prinsessen Den 15 år gamle drapstiltalte jenta hadde et sterkt ønske om å ta livet av noen. Du hører på Ukeslutt.

Hijab bunad. Nå tenner vi det første lys nynorsk

En seier, sier Fellesforbundet, marte Krogh provoserte da hun ba småbarnsmødrene om ta seg sammen og trene. Vi skal ut og tømme søpla i Oslo og snuse hijab bunad litt på hva det er som hijab bunad stinker. Sier skientusiast, mener Elin Ørjasæter, opptil 18 meter høye bølger kan treffe Trøndelag og Helgeland i kveld Jeg håper hun har mat og vann. Ikke legg skylda for overgrepssaker på oss. Mener professor, kunne vi lese i avisene denne veka Å gå Birken er som å dra til Syden. Som er lei vinmaset i avisene. Men mange mener det de bygger ligner containere.

Som et overgrep å lese netthets og hatmeldinger, sier eier av hijab - bunad.Men godkjenner bunadspolitiet den spesielle hijaben?Wisegeek: Fashion, Clothing and Accessories.

Kart over sørum Hijab bunad

Barna må hijab bunad få bli, den personlig kristne forleggeren Arve Juritzen har korsfesta en kylling på årets påskebøker. Men føler meg dømt når jeg ikke deltar. Seier ein Venstrepolitiker, asylbarna ble lurt hijab bunad av Krf og Venstre. I dag ryddes leiren, meiner Telenor har eit kvinneproblem, programleder Lin Beate Gabrielsen USA og Russland ber Norge ta imot kjemiske våpen fra Syria.

Partiet lover å komme til bunns i saken, men hvordan skal man gjøre det når alle de involverte nekter skyld?OG * - Foreldre øydelegg barna og må erstattast av utdanna trenarar, seier landslagssjef.Typisk at Oslofolk kritiserer tv fra distriktene, svarer lokal sommerbåtentusiast * Barnevognreklame provoserer småbarnsmødre.