omsetning på henholdsvis rundt 400 og 520 millioner NOK vil disse to bidra til at G Travel vil bli den ledende norske reisebyråkjeden fra 2016. G Travel ledes av

Finn Vetle Hansen som via egencia trondheim også er en av eierne av selskapet. Studentsamskipnaden i Trondheim eier 80 prosent, mens Tvete Holding sitter på 20 prosent. Velkommen til G Travel Getaway Trondheim - ditt lokale reisebyrå. I Søndre gt 14 er vi 5 ansatte som kun fokuserer på ferie- og fotballreiser. G Travel har hovedkontor i Kristiansand med totalt 22 franchisetakere i Norge. Fram til 2015 var byrået leverandør av reiser til ntnu, men måtte gi tapt i anbudsrunden. En av nestorene innen reisebyråbransjen i Trondheim, Sigbjørn Hoff, bøyer seg framover og smiler. Tidslinje 1967 Studentenes Reisekontor. Bestiller du hele reisen gjennom oss, så er du også dekket av pakkereiseloven i de aller fleste via egencia trondheim tilfeller. Tilsammen har vi reist rundt i hele verden og har mange års erfaring fra reiselivet. Reisebyråbransjen er på ingen måte forskånet mot konjunktursvingningene i den norske økonomien. Omsatte i 2015 for 485 millioner kroner med et driftsresultat på 3,8 millioner. Eid av Studentsamskipnaden i Oslo 1984 Unit Reisebyrå. Og der er vi sterke, sier han til Midtpunkt. Mange synes det er lettere å overlate alt dette til et reisebyrå som tross alt kan dette til fingerspissene, mener Karen Larsen, salgsleder i G Travel. Det er svært viktig for oss å beholde ekspertisen og erfaringen medarbeiderne våre besitter, legger markedssjef Anders Aursand, til. Se områdene vi dekker nedenfor). Eid av Studentsamskipnaden i Trondheim 1990 Kjøper Nordenfjeldske Reisebyrå. Om lag 70 prosent er fra disse sektorene. Største kunde er Helseforetakenes Innkjøpsservice AS (hinas). Vi skreddersyr din drømmereise etter dine ønsker og behov! Vi merker nedgang i takt med lavere aktivitet innen olje- og gassnæringene. Fleksibilitet og evne til omstilling kommer til å bli helt avgjørende de neste årene. Totalt antall ansatte i kjeden 350. I tillegg vil vi være en del av en franchise der vi har innflytelse på avgjørelsene som tas, sier Aursand. Når som helst, våre lokale, erfarne reisekonsulenter er klare for å hjelpe deg med hva enn det skulle være, hele døgnet.

Hvor sterk krona er og rentenivået påvirker omsetningen vår også. Men én ting står fast kundene vil ha restaurant et ansikt å forholde seg til og én konkret plass å henvende seg hvis de har spørsmål eller hvis det oppstår problemer i forbindelse med reise. Sier Aursand, kongerekke forklarer Hoff, og da er vi tilbake til det som Sigbjørn sa tidligere om fleksibilitet og evne til omstilling.

Fra Seattle til Singapore, og med byråer på omtrent hvert kontinent (beklager, Antarktika!så finnes, egencia over hele verden for å kunne hjelpe deg og dine.Med global integrert teknologi, lokal service, moderne mobile løsninger og et utvalg uten sidestykke gjør.

Via egencia trondheim

Vil ha kjedeinnflytelse, stord, g Travel som franchiser, moss. Bergen, g Travel er spesialister blant annet innenfor marine og offshore markedet. Så finnes Egencia over hele verden for å kunne hjelpe deg og dine reisende. Bømlo, planlegger du din omstilling neste reise, halden. Og omstilling er noe som reisebyrået er midt oppe i på starten av 2016. Trondheim, porsgrunn Åsane Bergen Haugesund, kontakt oss for en radisson hyggelig prat. Den kjeden har de nå gått. Avdelingen i Trondheim blir MidtNorges største reisebyrå.

Han startet karrieren i Nordenfjeldske Reisebureau allerede i 1972, og har fulgt opp- og nedturene til næringen i godt over.Det er flere årsaker til det.