Læreplanendringer juni utgaven av Sinus 1T kan benyttes skoleåret 2013/14 da vi legger delkapitler som er kommet inn i læreplanen på fagnettstedet til Sinus. Kurset inneholder undervisningsvideoer med

kontrolloppgaver for hele faget. Det er lagt stor vekt på at elevene skal kunne lese, forstå og uttrykke seg både muntlig og skriftlig. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Ny utgave av boka kommer våren 2014. Fra bokens hjemmeside: Sinus 1P og 1T kom i nye utgaver våren 2014. Sinus 1T - Selvstudium. Damms, sinus 1T, alle rettigheter forbeholdt. Campus Inkrement utvikles og driftes. For de studieforberedende utdanningsprogrammene i matematikk på Vg1 fins disse bøkene: Sinus 1P, sinus. 1., Author: Cappelen Damm, Name: Sinus. 1., Length: 54 pages, Page: 32, Published. Sinus 1T (2014) (Innbundet) av forfatter Sigbjørn Hals.

GeoGebra videoer der det er relevant. Til hvert kapittel finner du blant annet. Kontrolloppgaver med løsninger til alle kapitlene typisk norsk før og nå i alle bøkene. Løsningene på oppgavene i teoridelen av læreboka er laget av Helge Ekholt. Gratis Sinus 1T 2014 nettsted tyven tyven chords for grunnkurset matematikk.

Sinus 1T består av: lærebok med teoridel og oppgavedel med fasit; og denne hjemmesiden.Velg kapittel i menyen.Til hvert kapittel finner du blant annet.

Fagnettstedet er sinus gratis for elever og lærere. Og har med alle endringer i planen som direktoratet har gjort i ettertid. Lisensbelagt, filmene er kategorisert etter tema slik at de passer til boka Sinus 1T sinus fra Cappelen Damm. Brettbokutgave, forlagets omtale Forlagets I denne utgaven av Sinus 1T er lærestoffet og den kategoridelte oppgavedelen samlet i én bok.

Ny utgave av boka kommer våren første kapitlene i boka har fått en ny og bedre struktur, og det er lagt til rette for overganger fra 1T til 1P til ut i november.Meld deg inn i kursets gruppe på facebook.