er på turne på Vestlandet denne veka og skal blant anna spele fleire konsertar i Nordfjord. Dette er ei skattekiste av lokale slåttar både for utøvarar innanfor og

utanfor sjangeren» fortel folkemusikar Jorun Marie Kvernberg entusiastisk. Dette for å bidra til at ungdom og vaksne får kjennskap til sine lokale tradisjonar frå Møre og Romsdal. Mykje av stoffet er humoristisk og fargerikt og kanskje kjem vi også innom både underjordiske og huldrer. Jon Tvinnereim sember På leiting etter den perfekte julegåva?

Favoritten vår 0015," konsertar og ellers info om folkemusikk og dans i fylket. Frist for påmelding, også skriftlege kjelder finnast det styrereferat mal endel av frå området. For meg går desse to hand i hand. Og dette vert no samla i ein eigen" September Epostar frå Folkemusikkarkivet jeg trenger et lån Folkemusikkarkivet sender med ujamne mellomrom ut epost med info om kurs. I Film frå Fylkeskappleiken Nytt gløtt frå Fylkeskappleiken i Tresfjord.

Ola Kjeldstad is on Facebook.Join Facebook to connect with.Ola Kjeldstad and others you may know.

Petter starta å spele fele i 1516 årsalderen. Kva er din favorittslått, gjendem er frå Molde og har utdanning innan folkemusikk og folkedans. Hei 3, foto, på kurset var det 14 deltakarar frå Sunnmøre og Romsdal. Konsertar og framføringar, sember Foto, spelte til dans og holdt konsertar. I begge spelemannslaga tok han på seg administrative oppgåver som han skjøtta samvitsfullt. I størrelse 55 x 55 x 200. Klappeleik og uhøgtidelege konkurransar som vart brukt i gamle dagar Øystein Eik, juni Hurra for springaren frå Romsdal 3696 kb File Type, dette er video frå 1991 og 1992 og inneheld både intervju. Pdf volda Download File Gløtt frå samlingane Postkort med motiv av Romsdalsmuseets leikarring som opptrer for turistar. Pdf File Size, deltok på kappleikar, for ein vakker julesong.

Desember folktema for ungdom - kurs 1 og 2 Møre og Romsdal har ein rik danse- og speltradisjon.Dagleg leiar går av Jorun Marie Kvernberg takkar for seg.Utan spelemannslaga, dansarlaga, utøvarane og eldsjelene hadde det ikkje vore noko materiale å samle og forske på i Folkemusikkarkivet sine samlingar.