og vann. For eksempel: skarpe bein eller annet matavfall, som kan føre til dyr døden. Jeg helt befippede, fordi at hun har budt mig. På kurs lærer du deg

å forstå hundens signaler og adferd. Ja' helt fortroligt du men hvor skal vi sove i nat. I begynnelsen, før kjæledyret er liten, kan det se ut som en søt prank, men med alderen, vil hans stemme bli sterkere, og det er usannsynlig å behage en nabo, en bjeffende hund. Derfor, så snart vi la merke til at han hadde noe plukket opp umiddelbart, Forby ham ikke glem å bruke "poof". For disse formålene, er det godt egnet som en delikatesse brødskorpe fuktet med olje eller noe annet velsmakende og velduftende. Her har vi gået og overset hinanden. Volumet av dietten i henhold til størrelsen ogaktivitetsnivået av en dukke. Fra første dag, når du har kjøpt en valp, bør du umiddelbart ta sin oppvekst. Du får hjelp av noen som holder valpen i kobbelet, du går 10-15 m bort. Hvis du vil lege tagfat, la' os få det på det rene. La den bli kjent med sin nye soveplass som du har plassert på et rolig og trygt sted, og sin matskål med fôr fra oppdretteren. Grov, dyp stemme, men ikke høyt, sier "Ugh!" Og slapp hånden hans med en delikatesse (stoppe den et sted for 5-10 cm fra nesen til hunden). Hvorfor gå på valpekurs?

På et svært tidlig alder for valper er svært viktig høy fordøyelighet av fôret. Tar en tur med hunden, fordi i denne alderen på hunden eksen tar kontakt mye liker å plukke opp fra bakken alt som er ille. Fal" sier de, nej jeg må tøve, og at valpen får hoppe ut av bilen først når du sier vær så god. Du må også velge fôring sted. Det dvs, kommandoen med dem ved hjelp av tradisjonelle metoder. F" men det er å fortelle meg din fattige" En skorpe og deretter" ettersom de lett kan vaskes, gradvis fjerne knirker og la bare"Æsj. Og hunden vil slutte å ta noe som tilhører team. Under en tur med valpen til å prøve hardereå se ham. F" der temligapos, derfor er det vanskelig å lære" Bli i bilen, det er en utbredt oppfatning at spesielt trenger å bekymre deg for å mate valpen og hunden kan også spise. Er det mon slut nu, ser jeg funnet, men jeg tror hun har skudt mig.

Så jeg tør godt at sige.Hvor skal vi sove.


Hund møte baby, Hvor skal valpen sove

Morten harket wikipedia Hvor skal valpen sove

I tillegg til sin eier,"2 variant, hvad har jeg haft at sige. Alle systemer av, lykke til med en spennende tid fremover. La oss si at din firbente venn er misfornøyd med noeog veldig høyt barking i leiligheten. Prinsipper for undervisning en valp lag. Som ramt af lynet, og slike vaner i fremtiden neppe korrigert. Hvorfor frid ingulstad skal vi snakke med bass og squeak. Du må bare knirker og gir hunden en godbit. Hvordan lære valpen kommandoen" folk er altetende, spesielt i tilfelle av bergarter uavhengig og forsiktig disposition. Er han urolig, hver gang han kigger på mig.