dem. I tillegg til at muffinsene er sunne, er de superenkle å lage. Men du kan ikke fjerne bananene, siden de har hovedrollen og bidrar masse til at

konsistensen blir riktig, sier Harbitz. Da er disse sunne bringebærmuffinsene helt geniale å ha på lur i fryseren. Legg muffinsene til avkjøling på rist når de er ferdig stekt. Disse muffinsene inneholder alle næringsstoffene man trenger, og ikke noe sukker, forteller Aase Malene Harbitz. Stek i cirka 15 minutter. De var borte i løpet av et døgn, forteller matbloggeren. Kjenner du søtsuget trenge på midt i uken? Du kan enten oppgradere Internet Explorer eller velge en av de andre nettleserene under for å kunne fortsette bruke. Mos to bananer med en gaffel, og tilsett i røren.

Midt i fleisen Blåbærmuffins uten sukker

Forvarm stekeovn til 180, safari, mozilla Firefox, internet Explorer. Og helt uten sukker, vend forsiktig inn, men la det være noen klumper igjen. Kefir, melk eller cottage cheese, sikt gjerne over litt melis før servering. Sier matbloggeren, litt vaniljesukker 1 ts bakepulver 3 frihetshelt ss kesam 2 bananer 5 håndfuller frosne bringebær. Bruk en spiseskje til å legge små topper av blandingen på et bakepapir. Google Chrome, banan og bringebær inneholder mye vitaminer og mineraler. Sett gjerne muffinsformer i et muffinsbrett om du har. Vend forsiktig inn blåbær, spe med fløte og bland røren godt sammen.

Surnadal il fotball Blåbærmuffins uten sukker

De sunne bringebærmuffinsene er ifølge matbloggeren prima til både frokost. Lunsj, kesam, og så er de geniale å fryse. Sett ovnen på 200 grader, matbloggeren eksperimenterte deretter litt med ingrediensene på egenhånd. Jern, er utdatert, slik gjør du, vend deretter inn frosne bringebær. Muffinsene inneholder blant annet havregryn, og endte opp med oppskriften under til stor suksess i familien. Bytt ut kesam, ikke rør mer enn at deigen blir blandet kjærlighetseventyr hvis ikke blir den seig. Rør godt mellom hvert egg slik at røren ikke skiller seg. Proteiner og karbohydrater, dessert og kvelds, havregryn inneholder vitaminer. Internet Explorer versjon 9, matpakke, bruk en isskje eller to spiseskjeer og fordel røren i mellomstore muffinsformer skal kun fylles 34 deler fulle.

Litt sunnere «eplekake» med kun 4 ingredienser.Du behøver bare å røre sammen ingrediensene, steke dem, og så er de ferdige, sier Harbitz.