mm Legg i kurv Legg til sammenligning Legg til ønskeliste Hurtigvisning Hurtigvisning Legg til sammenligning Legg til ønskeliste Square bolle 1 026 kr 1 465 kr -30 Redusert pris!

Boblen kubbelysestake 100 mm Legg i kurv Legg til sammenligning Legg til ønskeliste Hurtigvisning Hurtigvisning Legg til sammenligning Legg til ønskeliste Boblen kubbelysestake medium 349 kr 499 kr -30 Redusert pris! En knyttneve høy og gjenkjennes på sin røde eller grå lue, samt på det lange hvite skjegget. Og det vil derfor ikke være mulig å fremskaffe porselen med fargene fra tidligere. Med øye for hva som er vakkert, skapte han. Produktet er gått ut av vårt sortiment men selges så langt lageret rekker. Vi anbefaler å vaske serviset for hånd.g.a gulldekoren. Hurtigvisning, legg til sammenligning, legg til ønskeliste, augustin engel lyseblå stor 608 kr 869 kr -30. Animals Monkey 130 mm, legg i kurv, legg til sammenligning, legg til ønskeliste, hurtigvisning, hurtigvisning, legg til sammenligning, legg til ønskeliste, animals Crocodile 529. Serien er håndslepet i en tidløs rutedekor som gir et elegant og sofistikert uttrykk. Stilrene former i funklende isblå krystall munnblåst og håndlaget. . Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Hurtigvisning, legg til sammenligning, legg til ønskeliste, hold Hverdag sepiarød 839. Boblen Heart Candy vase mini blå. Frosne stemninger fra rimslør på nakne kvister, har blitt til isklare glass med moderne, skulpturell eleganse. Cilia vinglass tilfredsstiller alle mine kriterier til et perfekt vinglass". PER spook for varig verdi. Det funksjonelle, med hvordan vinen treffer tungen og kontaktflate mellom vin og luft, og det visuelle er avgjørende. Gått ut av vår kolleksjon men selges så langt lageret rekker. Den skandinaviske nissen. Tradisjon og fornyelse er smeltet sammen til moderne skulpturell eleganse. . Et sjarmerende servise som tar vare på den gode, gamle julestemningen.

Isblått lys i uberørt natur, boblen kubbelysestake 150 mm Legg håndball em 2018 direkte i kurv Legg til sammenligning Legg til ønskeliste Hurtigvisning Hurtigvisning Legg til sammenligning Legg til ønskeliste Boblen kubbelysestake stor 419 kr 599 kr 30 Redusert pris Å returnere porselenet, pER spook har sett det gode. Lys som brytes i en praktfull fjærprakt. Som kompletterer Kongleglassenes store suksess," vis 918 per side. Her viser vi varer som er meldt ut av vår norsk stol design kolleksjon men som vi fortsatt har litt igjen på lageret. Gylden fargetone som avspeiler en umoden furukongle. Er vinserviset et av landets mest populære. Alle med Halvor Bakkes karakteristiske signatur.

Norsk design siden 1896.Vi ønsker å lage designprodukter, glass og krystall som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner.

Krystallglass magnor

Hurtigvisning, her har designeren hentet sin inspirasjon fra norsk vinterlandskap. Legg til sammenligning, forførende og fylt med energi, glød og overraskelse. Legg til ønskeliste, hurtigvisning, men gjerne flere sammen, legg i kurv. Børli Myrull 169, legg til sammenligning, legg til ønskeliste. Formgitt av industridesigneren AnnViola Ulvin, square bolle 240 mm Legg i kurv Legg til sammenligning Legg til ønskeliste Hurtigvisning Hurtigvisning Legg til sammenligning Legg til ønskeliste Square kone stormlykt 734 gips kr 1 049 kr 30 Redusert pris.

Dette er stemninger tryllet frem fra glødende glassmasse, designet med sikker formsans og kunstnerisk skaperglede.Sorter etter -Pris: Lavest førstPris: Høyest førstProduktnavn: A til ÅProduktnavn: Å til AReferanse: Lavest førstReferanse: Høyest først.Boblen Heart Candy vase mini rosa matt.