må omgi seg med skjønnhet. Han fekk òg mange av kjenneteikna til den greske guden. Eller du kan ha en så sterk Demeter at du kveler dine barn og

dine omgivelser med din omsorg. Uglen symboliserer visdommen til Athene. Besvar følgende spørsmål, så vil vi fortelle deg tysk norsk ordbok gratis hvilken gresk gud du er!, hvilke av disse adjektivene beskriver deg best? Har hun ikke barn selv finner hun noen andre å se sin kjærlighet utover. Hun skjuler sin manns usunne ting, hvis du ser heftige rettsaker hvor konen støtter sin mann og står støtt ved hans side uansett hva han har gjort er det en Hera kvinne. Athene er strategisk, målrettet og fikser det meste selv. Hvordan hun er kledd eller hvordan dukken har det bryr hun seg lite. Noe som kan gjøre at hun tar til takke med første og beste mannen som viser sin interesse. En annen liten pike vil bare gå med pene klær og ta seg vakker. Vi skal være mor (Demeter hustru (Hera elskerinne (Afrodite og holde hjemmet i orden (Hestia). Selvstendige Artemis er så selvstendig at hun er totalt sin egen herre. En annen vil bare klatre. De brukes av reklameindustrien for å kommunisere direkte inn i underbevisstheten din. Naturen er hennes tempel, jo villere natur jo bedre. Hun styres etter følelsene, hjertet og kroppens behov og nyter. Kjære Demeter, ta nå litt vare på deg selv. Mange kvinner kjenner en indre konflikt mellom rollen som mor, partner, kollega, samt en indre lengsel etter å stikke av fra alt. Livet er ikke bare jobb. Livet er et vakkert samspill mellom å gi og ta, å være litt avhengig av et annet menneske kan også være vakkert. Hun liver opp alle selskaper og elsker livet. Er du leder, ta med Afrodite på styremøte for eksempel. Kjære Artemis, det kan være fint å skape et vakkert hjem, hengi seg til et annet menneske og ikke bare være fri. For Afrodite er det ikke så farlig om det er to uker igjen til lønning og 500 kroner igjen på kontoen hvis det er et lekkert sett undertøy som frister. Mange kvinner er ledere, og vi trenger alle en indre leder til å organisere livet vårt 2 gangen (Athene). Hemmeligheten er å bli bevisst. Kjære Afrodite, av og til er det fint å bruke hodet litt også, ikke bare la seg styre av følelsene. Mange har en eller flere gudinner som er dominerende i livet fra småbarnsalderen til alderdommen. Demeter er følelsesmessig sårbar, hennes lykke kommer gjennom hennes barn eller de hun har omsorg for. Prøv å se verden som den er, ikke bare gjennom din manns øyne så blir livet litt mer nyansert. Hera står ved sin manns side i tykt og tynt. Til syvende og sist handler det om en balanse. Der treffer de deg, uten forsvar. Da får vi et tydelig bilde av hva som egentlig skjer.

Hvilken gresk gud er du

Hun er mor for alle andre enn seg hvilken gresk gud er du selv slik at faren for å bli utbrent er stor. Merkurtempel på toppen av Puy de Dômefjellet. Det som kommer frem i drømmene er ofte blitt neglisjert. Forstår vi deres plass i livet vårt kan de gi oss tilgang til hvilken gresk gud er du vårt urealiserte potensial. Jeg har laget en quiz, det er her gudinnearketypene kan hjelpe oss. Eit tempel til Merkur vart bygd. Og var truleg mest inspirert. Hva drømmer du om, her er det både Demeter moderskap og overflod Hera ekteskap Athene lederskap og strategier og Athemis villmarken som kjemper om din oppmerksomhet. Del gjerne quizen, hermes, ha det gøy og utforsk deg selv.

Percy Jackson har store problemer på skolen - men det skal vise seg å bli den minste av utfordringene hans.Det er det 21 århundre, men Olympens guder har visst vandret ut av Percys gresk mytologi-bøker og rett inn i livet hans.Føler du en guddommelig gnist inni deg?

Hvilken gresk gud er du

At noen har stjålet Lynet hans og han anklager Percy for å bilopphøggers ha tatt det. Sett opp en plan og skap plass for dem alle. Vekst og selvrealisering, kjære Hera, vi har mye å lære av deg i det bråkete juridisk samfunnet vi lever. Omsorgsfull, kosmopolitansk, hvis hun går med på å gifte seg må hun få beholde friheten sin. Denne uken fortsetter jeg og tar for meg GudinneArketyper. Hun finner skjønnheten ute i naturen. Men det er viktig for deg å ikke gjemme deg inne i hjemmets varme hule hele tiden. Vårt indre hjem, hjemmet er ikke bare det fysiske hjemmet.

Kjenner du deg igjen i noen av disse?Hermes, som høg fart og skor med venger.Som om ikke dette er nok er vi også en datter og har foreldre som krever sin del av oss (Persefone).