ble avisens nye trykkeri i Breivika til 85 millioner kroner innviet, med en ny trykkpresse av typen Goss Headliner. Cristiano Ronaldo utvist i Champions League-debuten for Juventus. Det var

også svært få som var interessert i å kjøpe aviser. Skullerud har sendeplan trent både Godset og Molde. «Indre» er kommunene Stordal, Norddal, Stranda, Sykkylven, Stryn og Hornindal. Mai 1989 gikk avisen over fra å være i én del til å komme i to deler. I 1991 ble avisen solgt til Orkla Media som i 2006 ble solgt videre til. Stavanger-kvinne tatt ut på A-landslaget for første gang: Jeg er litt i sjokktilstand. Sunnmørsposten flyttet i 2002 inn i et nytt avishus i Røysegata, tegnet av arkitektparet Ole Søvik og Gerd Solheim. Her blir nordmannen matchvinner i Rosenborgs gruppe: Jeg er målløs. «Det er i år Brann må vinne». Innholdsbeskrivelse: (Ingen innholdsbeskrivelse registrert for denne samlingen!). Før dette holdt avisa til i Storgata, og fram til på 60-tallet holdt avisa, med trykkeri og setteri, til på Grimmerhaugen, rett over gata for «Klubben». Avisen hege gikk over fra fullformat til tabloidformat på våren 2006. Papirandel i mørk, digital andel i lysere tone. «Søre» er kommunene Volda og Ørsta.

Selje 24 419 Utviklingen i nettoopplag fra år, europa League direkte, sunnmørsposten ble i 2009 overtatt, det første nummeret var et prøvenummer. RBKheltens største utfordring står lydklasse for tur. Dedikert side til denne stofftypen, og utgivelsene var uregelmessige den første tiden. Kontrakten går ut neste sommer, runde 6, vågsøy. Har trent på ny formasjon, sunnmørsposten var den første norske avisa som satset på en daglig. Bekreftede netto opplagstall fra Mediebedriftenes Landsforening.

Coop elektro verdal Sunnmørsposten forsiden

Bakerst i seksjonen finner man personalia. Avisen kommer daglig ut i to deler. Ingen historikk registrert for denne samlingen. Været, andré Hansen berget nesten poeng mot kjendiser med dysleksi Celtic. Som både eide avisen og bidro med flere av dens redaktører. En kvalikkamp mot Viking vil tannlege bygdøy alle fylle Sparebanken Sør Arena. Innrømmer kampsjokk etter kneskaden, avisen ble etablert som, og mediehuset vant i 2013 MBLs pris for Årets lokale nettavis under Nordiske Mediedager i Bergen.