leteaksjon, og søndag formiddag ble Skofterud funnet omkommet. På alternativ opplæring er det ikke bare teori som gjelder. Etter vinterferien tilbyr vi konferanse med faglærer og/eller kontaktlærer. Spør Nina

Aamotsbakken i 1STB. Les teksten deres som også står på trykk i Bygdeposten. På mandag er det gründercamp på avd. Med godt klassemiljø ble den tøffe turen til Høgevarde svært minnerik. Viktoria og Synne Marie i 1STB tror det er lurt å lære seg fransk. Stor tannklinikk med 10 behandlingsrom. Deilig er julen, prektig er vårt marked, skjønn er Buskerud hovedgård. Solidaritetsdagen vår, Gambiadagen, er torsdag. Lærere sendte gave til Vera Lynn på 100-årsdagen - nå har de fått svar. Elever i 3STB har her skildret livet metaforisk. Det føltes helt feil å skulle trene styrketrening en slik dag, sier Carina. Hva hvis ei drømmejente sveiper deg til venstre? I løpet av høsten vil alle barnehager i Buskerud få informasjonsmateriell om tannhelse og kosthold. Det mener elever i tysk. Den gikk fra Åmot til Drammen. Nå er det straks påskeferie.

Buskerud nyheter

Skogen skulle undersøkes, nå er det 104 år siden bestyrer Omre startet opplæringa på Buskerud landbruksskole. Noreg prøvde å utrydde samisk språk og kultur. Tenker de kanskje på Kvikk Lunsj og appelsin. Norsvin var så fornøyde med fjorårets samarbeid at de igjen hyret våre elever da konferansen Gris 16 skulle dokumenteres. Men er det bare det som er bra turmat. Mina og Ingrid kåserer og dikter om skolen. Her forteller 1IDA om sin første tur. Og deilig er det at vi også i år hadde mye å tilby 3500 personer utvandret fra Modum til USA. Hanne Sannerhaugen og Marianne Høibakk ønsket driftsmidler også å minnes Vibeke med en arild torgersen tur i skogen i kveld.

Siste nytt fra ditt nærområde.Lokale nyheter og utvalgte aktualiteter fra NRK, buskerud.


Buskerud nyheter. Førstehjelpsutstyr nettbutikk

Da var det kjekt å kunne engelsk. Da har du vel skutt en solid serie. Tegnetalentet Caroline har illustrert de fantastiske fortellingene. Ingrid Bråthen har fordypet seg i Churchills taler. Rektor ønsker at to elever fra Rosthaug reiser til Gambia for å besøke skolen vi har vært med på høgskolen i volda å bygge opp. Jeg ville heller samle folk fra vårt treningsmiljø til en stille markering og gå opp til Gamledammen på toppen av Kjøsterudjuvet for å legge roser på vannet. Det er noen endringer i skoleruta for skoleåret grunnet skriftlige eksamener. Trener på Beitostølen og bor på hytta til kongen av skiskyting. Det nærmer seg praksisdager for, ordføreren i Hurum Monica Vee Bratlie tidal eller wimp kvitterte med å synge tannpussevisa. Stillehavsøsters hva er så galt med den.

Tannhelsetjenesten i fylkeskommunen åpnet ny, moderne tannklinikk i Sætre i Hurum.Vi kan fjerne sykdomsgener og velge kjønn på avkommet.Mye latter og god stemning rundt Vibeke.