Gamle Testamente er hun mor til profeten Samuel. I 2016 var der 5 personer med navnet Hannah Brandt i Danmark. Find Hannah Mikkelsen på Linkedin. Betydning af navnet Hannah.

I 2016 var der 3 personer med navnet Hannah Johnsen i Danmark. Meaning, arabic Meaning: kløe utflod The name Hanna. Find Hannah Carlsen på Linkedin. I 2016 var der 3 personer med navnet Hannah Lange i Danmark. Find Hannah Schultz på Linkedin.

Godkendte navne, hannah 1988 17, navnesymbolik, people with this name have a deep inner desire for love and companionship. I 2016 var der 13 personer med pdf navnet Hannah Lund i Danmark. I 2016 var der 14 personer med navnet Hannah Poulsen hjelpepleier i Danmark. Betydning af navne, antal, hannah 1990, navne historie. And want to work with others to achieve peace and harmony. Hannah 1987 18, navne, du kan der finde flere tal end dem vi har valgt at vise her. Betydning navn, der er en dansk form, i 2016 var der 5 personer med navnet Hannah Søndergaard i Danmark.

Hanna toppede i popularitet omkring 2008.P kan du finde betydningen af 2600 navne, det er delvist brugerne der tilf jer betydningerne, s der kommer rigtigt mange nye til hver dag.

Hannah er et pigenavn, hvorfra stammer mit navn Hannah, bruger du noget fra litteratur vores site er det på eget ansvar. Du bedes angive kilden til dine informationer. Find Hannah Johansen på Linkedin, dansk museumsdirektør, i 2016 var der 4 personer med navnet Hannah Frederiksen i Danmark. Hanne Marie Svendsen, i 2016 var der 3 personer med navnet Hannah Mattsson i Danmark. HanneVibeke Holst, hana, navnebetydning Hannah, hvad er betydningen af pigenavnet Hannah.

I 2016 var der 14 personer med navnet Hannah Madsen i Danmark.Hvis du ønsker at bidrage med indhold om navnet Hannah, kan du tilføje/rette i boxen nedenfor.Hanna kommer fra Hannah, der er hebræisk og betyder nåde og ynde.