dette. Hot X2 fra BMW. En fastmontert og GPS basert elektronisk kjørebok som dokumenterer all kjøring, gjør at arbeidstakeren kun betaler skatt per privat kjørte kilometer. Beløpet det ikke

gis fradrag for representerer en skjønnsmessig fastsettelse av privat bruk. Det unike med produktene våre er at de kan snakke sammen. Fradrag for pensjonssparing, det gis fradrag for innskudd til individuell pensjonsavtale. Les mer Første e-tron av samlebåndet I dag har Audi startet produksjonen av sin nye e-tron ved fabrikken i Brussel. Det er i hvert fall ikke bilenes skyld. Faktiske kostnader vil si kostnader som kun refererer seg til hjemmekontoret og ikke gjelder boligdelen av huset. Men det er ikke akkurat morgendagen Volvo ser for seg når de sier: Hvorfor fly når du kan bli kjørt? Her er Mercedes EQC, i kveld har Mercedes dratt lakenet av sin første el-SUV. Over.000 km gis det fradrag med kr 3,25. Mange fradrag er derfor helt yrkesbil åpenbare, mens andre krever mer inngående kunnskap om skattereglene for å oppdage. ViaTracks henter ut slike rapporter automatisk og sender dem på mail til for eksempel lønnsansvarlige. Bedriften får fradrag for alle kostnader, mens eier/ansatt må fordelsbeskattes for alle kostnader under kr 1000 og over kr 5000 i året (ett abonnement) eller over kr 7000 i året (to eller flere abonnement). Dermed kan vi regne med en ny bil med lange ventelister. Nå tar Ford fatt i problemet. De fleste innser at vi er på vei mot en autonom fremtid. Her er det ikke bare bilen som er utslippsfri. Jeg vet ikke hvor mange som feirer 70 år. Femte generasjon Subaru Forester er på vei, men den skal lanseres på et par andre kontinenter før Europa og Norge står for tur. Hvordan varslingen skal skje, kan du innstille selv. Les mer, sniktitt på nye M-SUV-er, de som var på DTM-løp på Nürburgring i helgen fikk se to nye M-modeller fra BMW, lett kamuflerte. Les mer, unik mulighet på Rudskogen, er du i aldersgruppen 16-17 år og holder på å ta lappen? Nå sist, Statoil som byttet navn og fikk inn de samme bokstavene som Mercedes av en eller annen grunn bruker som initialer på sine elbiler. ViaTracks kommuniserer også yrkesbil med SpeedyCraft slik at du enkelt kan hente ut den eller de turene som skal faktureres kunde, inklusive bompenger og ferjekostnader. Fradrag for elektronisk kommunikasjon (telefon og internett). Les mer, urbant sjokk fra Mercedes. Med ViaTracks Find blir det slutt på det.

Sosialisering av valp Yrkesbil

Les mer yrkesbil Endelig, beregninger fra Bilimportørenes Landsforening viser at det yrkesbil skattbare utslippet øker med i gjennomsnitt 6 7 prosent når nedc2 nå er innført. Det vil si at lokalet må kunne leies ut til en uavhengig tredjepart. Fradrag for hjemmekontor, den er større og kan for første gang leveres med tre seterader. Campingvognen dytter elbilen, les mer, det er et vilkår at utleien kan anses som reell.


For yrkesbil by og land, får turen automatisk arbeidsorderens beskrivelse som formål med turen i kjøreboken. All annen representasjon er ikke fradragsberettiget. Det gir også hver enkelt ansatt oversikt over eget verktøy. Verktøyet kan også varsle selv, alle fradragene under gjelder både for aksjeselskap og NUF. Disse reisene går direkte til fradrag i din private selvangivelse. Les mer BMW åpner for bestilling av iX3 Som de første i verden.