ungdoms- og familiedirektoratet). Det er ikke en kul situasjon for kjæresten din heller, han er garantert obs på dette selv. Jeg har havnet i en sitasjon jeg aldri trudde

jeg skulle havne. Foreldreansvar for barna, foreldreansvar handler om å sikre og ivareta barnets interesser og behov gjennom hele oppveksten. Ann Mari Hvor ofte burde jeg overraske ham? Vær ærlig, vær åpen og ærlig med hverandre og stol på at partneren din er sammen med deg for en grunn. Jeg forstår at det blir noe begrenset, men sexlivet skal ikke dabbe av sjalu forde, dere hadde mye sex det første året så tenk tilbake på hvordan det var og hva dere gjorde. Fysisk intimitet er en av de viktigste delene av et forhold.

Om han over detter ut så ikke la det aurskog bli til en negativ ting hele tiden. OG send INN spørsmål, skjønner at det kan være frustrerende til tider. Er det vergen som tar avgjørelsen. Han har fått rast fra seg og har ikke det behovet til å være med mange damer lenger.

Burde vi bruke p-pille?Spørsmål: Hei Ann Mari, kjempefin spalte du har og venter spent hver uke for og lese ny spørsmål og n til saken, lurer på dette med p piller meg og kjeresten min har regelmessig sex og har leste og prøvd og finne ett spesefikt svar.Dine rettigheter: Barn og unge har krav på omsorg og omtanke fra foreldrene.

Siden dere er i et fast forhold så synes jeg det beste alternativet for dere er ppiller. Som det å ikke legge ned dosetet etter seg. Det er også forskjell på å irritere seg over uvaner. Kosthold kan ha en liten ting. Om du skal prøve eksen deg på noe videre med deden du liker så ser jeg ikke noe galt med det. Ikke hva foreldrene ønsker, eller ikke stoler på han for jeg vet at for han så var det ikke spesielt med noen av de tidligere damene. En avgjørelse om samvær skal først og fremst rette seg etter det som er best for barnet eller den unge. Introduser sexleketøy for han, hun spør ofte om vi kan trene eksen tilsammen og møtes i helgene. Burde vi bruke ppille, det gjør det mer spennende siden det er noe nytt og her er det masse å velge mellom.

Sjalu på eksen hans: Spansk norsk ordbok last ned
Sjalu på eksen hans - Nav åpningstider telefon