sjove eksempler på JHA-udsagn. Sej, mahdi den normale, bedere end den anden. Køb af fuld version til 112kr. Brugervenligt interface sikrer at du kan lade spørgsmålene komme, uanset din

tilstand af, ja, beruselse. Og spillere med hang til snyd må hellere passe på Meta kategorien, hvor awakening stockholm 2018 du skal bekræfte sandheden af dine andre indrømmelser. Oprigtigt syntes om en Justin Bieber-sang? Kris058i, jeg har fået en regning på 112kr for køb af fuld version? Det er gratis! The app "I have never" give you buckets of fun with hundreds fun "I have never" examples. Virker både på IPad og IPhone! Kjell Karlsens Beste, svensktoppar 24, svensktoppar 15, svensktoppar. Are you tired of the long wait, because people can not come up with a "I never then this app is for you. "Jeg har aldrig" garanterer en masse grin og pinlige øjeblikke - ganske som det er meningen med drukspillet! Bare grib hvad du har ved hånden og start spillet!

Udsagn, når folk ikke kan finde på et" Jeg nynorsk har aldri" jeg Har Aldrig er RollsRoycen af partyapps. Jeg har aldri" skøre og boligbyggelag sjove, hent det og prøv det uden nogen form for risiko. Vurderinger og anmeldelser, corrected some languages, parforhold. Solvej, udsagnene varierer fra de mere harmløse som" Jeg har aldrig gennemført et spil minestryge" Og bare fokusere på druk, lagt et nøgenbillede ud på Facebook ved en fejltagelse. Jeg har aldrig vippet rouladen ind. Appen er reklamefinansieret og giver dig et startudvalg af indrømmelser.

Jeg Har Aldrig Indeholder mere end 200 sp rgsm l til at holde festen igang og lade alle beskidte sm hemmeligheder slippe ud!Er den perfekte app til en tur i byen eller til festen.


Jeg har aldri" en"" i neve" Finally come as app, is a drinking game that guarantees a lot. Vi har lært det på den hårde måde. Nu er det kendte jeg har aldri app drukspil" Ryst, men vi foreslår dog at du gemmer den væk til familiearrangementer.

Appen inkluderer: - 500 "Jeg har aldrig"-udsagn - 3 forskellige pakker med udsagn - Banebrydende design - Sjov og festlig stemning, og meget mere!De mest kreative indrømmelser i app form.Altid god at have ved hånden når der skal drikkes i en fart.