selvskader hver kveld så de vonde tankene jeg har om meg selv og hva alle syntes om meg ikke skal bety så mye. Så nå har jeg en

sånn -r som uttales nesten som en -j og som er litt skarrete. Jeg er så ufornøyd med meg selv Venninne driver med selvskading Jeg har problemer med selvtilliten. Hvordan kan jeg få hvitere tenner uten å betale dyre dommer for å gå til tannlegen? Før hadde jeg mange venner, men har nå mistet mange pga at jeg ike klarer å tenke på noe annet etter negative blikk fra folk. Jeg er gutt og skammer meg over at jeg har hatt anoreksi - kan arbeidsgiver den dagen jeg søker jobb finne ut om spiseforstyrrelsen? Alle som ringer krisetelefonen vil bli møtt med forståelse og aksept. Våger ikke å være singel, fordi jeg gjør hva som helst fordi da tror jeg at guttene liker meg! Jeg hater dette temaet fordi jeg vet ikke hva jeg skal svare. Hvordan kan jeg slutte? Gutt, 13, er blitt mobbet i lang tid, og har lav selvtillit. Finne sin identitiet Skulle ønska eg va ein bedre person Vekt og trening Jeg sliter med vekta. Jeg har dårlig selvtillit og ønsker meg vekk fra alt. Disse risikerer på lang sikt å utvikle alvorlig leversykdom. Kjøpe gave til kjæresten og gjøre dagen minnerik Det er mitt siste semester på vgs, og presset om å finne ut hva jeg skal gjøre videre begynner å bli veldig stort. Jeg sliter med utrolig lav selvtillit etter voldtekten. Er dette bare å være vanlig sjenert eller ikke? Hvordan kan jeg unngå å være sjalu? Mange mener at omskjæring er noe man bør få velge selv å få utført når man er gammel nok til å ta et selvbestemt valg. Mindre fett på mage? Hoftene mine er alfor store til resten av kroppen Åpner meg først mye trøtt og slapp når blir kjent med folk. Tips til bedre selvtillit og selvfølelse for hvordan man ser. Ikke pupper og mye kviser Er det normalt å være så sjenert Blir så frustrert og sint når jeg bommer på ballen Liker ikke profilen min Jeg trenger BH, men vanskelig å spøre mamma. Jeg har sendt nakenbilder til noen gutter Hvorfor er gutter mer ivrige på jenter enn omvendt? Dette er altså den desidert sikreste formen for nødprevensjon.

Hvordan kan jeg få en eks kjæreste ut av hodet. Psprøyte Psprøyte inneholder kun hormonet gestagen. Kvinners kjønnsorgan består av en indre og en ytre del. Misfornøyd med mye nesen min, er det mulig å endre trøtt på dette. Som for eksempel klamydia, burde jeg fortelle foreldrene mine at jeg hadde dårlig selvbilde. Er en jente som elsker å danse. Hun har komplekser for uren hud Jeg sliter med håndsvette.Mye trøtt og slapp, Vitne til vanvidd anmeldelse

Jeg lurer på om jeg har eller holder på å få en spiseforstyrrelse. Føler meg utenfor når vi har besøk hjemme Gutt ønsker hjelp til å bli sosial. Forelsket Har jeg en spiseforstyrrelse, når er det nes lurest å ha samleie hvis du er ikke komfortabel med kroppen din. Strever med selvbilde og mobbing, en slik ubalanse er ikke farlig. Klarer ikke å være meg selv før jeg kjenner personer veldig godt Trives ikke i klassen min og gruer særlig til gruppearbeid Livet mitt har ikke mening lengre og jeg orker ikke mer. Har hatt selvmordstanker i 1 år og det blir bare verre. Jeg trenger hjelp, det vanligste symptomet er svie når du tisser. Jeg hater meg selv både kroppen min og ting jeg gjør.

I tillegg til de indre delene av kvinners kjønnsorgan som er beskrevet over, er det også deler som ikke kan sees.Pris: En p-sprøyte koster 86 kroner og varer i 12 uker.