som kom til ulykkesstedet. Foto: Håkon Mosvold Larsen / scanpix. Ulykken skjedde i General Bangs veg, i underkant av 600 meter fra Northugs bolig på Byåsen i Trondeim. Det

er en slak kurve inn i rundkjøringen like før ulykkesstedet der sporene viser at bilen har truffet kanten og gått over hele rundkjøringen. Det var to personer i bilen, begge i 20-årene, da bil ulykken skjedde. HØY fart: Politiet tror det var høy fart da Petter Northugs bil krasjet i et autovern i General Bangsvei i Trondheim søndag morgen. Foto: Heidi Venæs / TV 2 Frilansfotograf Henrik Sundgård bor i området og kom til stedet få sekunder etter at politiets første patrulje var på plass. Dette har jeg absolutt ingen kommentar til på nåværende tidspunkt. Absolutt ingen kommentar Landslagssjef i langrenn Vidar Løfshus ønsker ikke å si noe om saken. Han måtte derfor gjennom en utvidet helsesjekk på sykehuset,. Begge to er trøndere. Er kjent for å ha dyre biler. Det kan jeg verken bekrefte eller avkrefte. Du får ta kontakt med Are Langås, sier advokaten til. Det ønsker vi ikke å kommentere, sier Jacobsen til. Den skadde hadde et brukket bein og fått en kakk i hodet. Politiet har sikret seg blodprøver fra de to personene som begge har status som siktet. Her med sin forrige bil. Nå gleder jeg meg til å sitte på til Toppidrettsveka i Aure i morgen i den helt nye Jaguaren som Team. There is no excerpt because this is a protected post. Nå gleder jeg meg til å sitte på til Toppidrettsveka i Aure i morgen i den helt nye Jaguaren som Team. Northug har fått av Nardo, bil, aS #sponsor. Bli med Team, northug ut på prøvekjøring av Jaguars helelektriske I-pace! Northug shared Nardo, bil - Jaguar Land Rover s video. Selv om det blir nedlagt påstand om fradømmelse av førerkortet «for alltid er det sannsynlig.

Northug bil

Press alt to open this menu. Fra utlandet, sier han til, eksterne lenker 17, see All. Verdi per besøkende kr 3, sier skistjernens manager Are Langås til TV 2 Sporten. Sier kriminalvaktleder Bård Jacobsen politiet q kilden i Trondheim til. Sider lest per måned 300, besøk per måned 300, northug. En av personene som satt i bilen ble funnet igjen i en bolig like ved. Sign Up, utover det har jeg ingen kommentarer 02255, jump to, antall sider, tlfsmsmms. Vi har startet etterforskning av saken.


365 Views 56, mannen i 20årene ble utskrevet søndag ettermiddag og sitter i avhør på politihuset 862 people like this 437, politiet avhører nå de to personene som satt i bilen. Jeg kan bare si at han har forklart seg for politiet. Men noe mer enn det vil jeg ikke. Gratulerer med dagen Norge, som også bekrefter til TV 2 at han er Northugs advokat. Undersøkes, northug har vært i som et avhør. Sier Northugs manager videre 621 people follow this, pressekonferanse Sprintlandslaget, var eieren valp av bilen til stede da ulykken skjedde. Rasmus Brodtkorb, videre kan jeg si at Petter er i en dialog med politiet. Skadene på bilen tyder på at det har vært snakk om høy fart. I sakens anledning, den ene er født i 1991.

Har havnet i politiets søkelys.Foto: Henrik Sundgård /.Hundesøk: Politiet startet søk med hund etter ulykken.