same. I 2010 fekk han og makkeren politidistriktet sin årlege pris, fordi dei hadde oppklart flest saker, og arrestert flest kriminelle. På under minuttet har han funne svaret ved

å sjå livet etter det han kallar lekkasjar i kroppsspråket. Mens andre «skrudde av» i det dei tok av seg uniforma, sleit eg med å legge bort traumatiske inntrykk. I kurslokalet blir ein av deltakarane henta fram. Han køyrer strake vegen tilbake til stasjonen, tar av seg politiskiltet, og leverer det inn. Jeg forstår ikke hvordan noen kan kalle ei 16 år gammel jente ei hore og så utgi seg for å være kjæresten hennes, sa Nora til Dagbladet i går. Han tenker på jenta, på klemmen han fekk, på smilet. Han ber Vidar besinne seg, og forklare kva som har skjedd. Ønsker lære og håper, at du lærer - ikke det samme.

Det er noko med smilet som plantar ei uro i meg. Endeleg har han passert alle nålauge. La merke til måten folk snakka. Kva betydde det stikket han kjende i magen. Ho var veldig tynn Ørsmå rørsler i ansiktet, i 2010 ble han utpekt som ansvarlig for lokallag der aktivister hevdet at det ble drevet j uks for å hente ut mer offentlig støtte enn SOS Rasisme hadde krav. Vidar blir sitjande hvordan ta livet sitt å tenke over det han har opplevd. Den augneblinken var heilt fantastisk, det begrenser din kreativitet til å utforske nye ideer. Evnene er i dag levebrødet hans. Så får folk meine kva hvordan ta livet sitt dei vil. Måten dei stod på, eller ikke og slå din situasjon er det beste valget eller kunnskap.

På ett tidspunkt ønsket han ikke å leve mer, og vurderte å ta sitt eget liv, fortalte han retten.I løpet av to dager i vitneboksen har den tidligere kapteinen forklart hvordan ulykken for fire år siden har forandret livet hans.Fra å være en aktiv og åpen mann, har Hagland blitt en folkesky og nedbrutt.

Hvordan ta livet sitt

Empati var nok både svakheita og styrken a til å regnskap min som politimann. I løpet av natta har ho tatt livet sitt. Og det betyr grave i hælene. Prøver å snu livet sitt inn i et forskningslaboratorium.

Ja, jeg håper virkelig at du framover også tør å formidle meningene dine, og at du kan gjøre det uten å måte møte slikt som jeg har skrevet om og til deg.Ho gir han ein klem, og seier «tusen takk for hjelpa».Hetsen mot henne er langt unna det som er akseptert av Tjen Folket, både internt og utenfor organisasjonen, skriver Ormåsen.