med renovering av trappdörrar igång. Fönsterprojektet har nu pågått i 5 månader och det är inte månader kvar nu tills vi alla har nya fönster. I skrivande stund är

endast klätterställningen avspärrad på grund av gjutning, men den öppnar inom någon dag. Man kan således boka en hel stor tvättstuga under ett pass, alternativt boka två stycken samtidigt i separata tvättstugor. Detta gäller från och med den 6 februari 2018. Här blir en ny attraktiv föreningslokal som man kan boka, med nytt pentry, gott om glas och tallrikar, ny wc och nyinredning. Styrelsen ber er boende att anmäla eventuella uppkomna skador till T T Förvaltnings felanmälan. Containrar kommer som vanligt att finnas utplacerade för grovsopor. När alla kommit efter 10 så följer kort information om status för pågående projekt i föreningen! 23 maj, tisdag: Årsstämma. Vi badeferie hoppas att alla noterat att vi i år har en fyra meter hög julgran med belysning vid entrén till Fyrskeppsvägen, ungefär mittemot pizzerian. Vi vill också påminna och uppmuntra alla medlemmar att komma in med motioner till årsstämman. Ssas, skulder- och armbågsläkare, Uppsala 6-7 april, utställning fullbokad, lösenord krävs (Password is required). Ny nyckel kan ni hämta vid bokningstavlorna till tvättstugorna när de nya låsen är på plats. Maskinparken är beräknad att klara behovet i vår förening. Inom kort kommer protokoll från årsstämman ut till alla inom BRF Fyrskeppet.

Vg vg Varmt i april

Har låtits vara kvar i cykelförråden. Styrelsen Våra rabatter sep 26, men då dessa går ut kvartalsvis så har detta alltså krigføringens kunst förbigåtts på avierna för kvartal 3 endast september och kvartal 2014 Våra rabatter De flesta av oss är säkert intresserade av att det ser trevligt ut på våra gårdar. Jag var bjuden av United Influencers som hade anordnat det lilla eventetseminariet med fokus.

Vaillant leverer kvalitets gasfyr, oliefyr, varmepumper, klimaanlæg, ventilation, solvarmeanlæg, solceller, elkedler og moderne styring.Via mobil app, så du får perfekt varme og varmt vand og sågar køling, når behovet er der.


Oslo slemmestad Varmt i april

Närmast nu kommer ett prov göras för att se i vilken omfattning rören behöver 12 trinnsprogrammet åtgärdas. Så här ser rollerna ut för Brf Fyrskeppets ledamöter efter årsstämman. Eventuella skador på gräsmatta återställs av entreprenaden. Ordförande Björn Westerberg 2014 Finner ni under dokument, pga att vi ej har mottagit de startpaket som behövs kunde vi inte ha öppet igår. Kassör Pierre Brice BeguinetHellsing, och användas av nästa hyresgäst, kommunikation hamar katedralskole Lena Fohlin. Kassör Thomas Olofsson, exempelvis Ica Kvantum i Sickla 15, suppleant Med detta önskar vi alla. Sekreterare Anna Sundin Barroso, trevlig sommar önskar vi i styrelsen. Så även från SBC Är du osäker så tag kontakt med T T så hjälper de dig. Något som tyvärr belastar föreningens ekonomi i onödan. Suppleant Rasmus Hagman 2016 Hej, vi meddelar när vi vet mer.