dyr og andre figurer. Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Tegnet med sort kuglepen på pap.

Og hvis billederne også kan få folk til at trække på smilebåndet i ny og næ, er det en stor glæde for ham. Ikke sjelden medfører dette trafikkulykker. 1116 kg når den blir født, og legger på seg. Løfberg elsker at lave sjove og pudsige billeder, med umiddelbart så billige materialer som muligt. Elgen skogens konge, Hjorteviltportalen. 4 5 Kua elg tegninger blir gjerne omkring 10 cm kortere og blir gjerne ikke like høy, men veier gjerne typisk 270360 kg. Uten jakt ville elgestammen vært begrenset av næringstilgangen, noe som ville gitt stor skade på skogen. Besøkt a b c d e Eurasian Elk - Alces alces. For europeisk elg er bare nominatformen ( Alces alces alces ) er beskrevet etter delingen i to arter. Tilsvarende har det også hersket usikkerhet om varianter av den eurasiske elgen. I Nord-Amerika og det østre Sibir utgjør bestanden cirka 11,25 million dyr. I Nordeuropa fra Skandinavia og Polen i vest, til Uralfjellene i øst. Klikk på tegningen for å en større utgave - Deretter kan du skrive ut tegningen på din printer. Hannen kalles okse, hunnen ku, kvige eller kolle, og avkommet kalv. 6 Hybridisering mellom de to arten foregår i Sibir, øst av Ural, der utbredelsesområdene er overlappende. Fordi vi har få rovdyr store nok til å ta elg er mennesket den viktigste bestandsregulatoren i Norge. Noen mener at de amerikanske underartene egentlig er varianter av en og samme underart/art. Elgkjøtt egner seg godt for en rekke matretter, som for eksempel elggryte, gratinert elgfilet, karbonadekaker, viltpaté og elgpølse. Juli 2013 hos Wayback Machine. De som når voksen alder er på topp når de er mellom 5 og 8 år gamle, mens levetiden i snitt gjerne er 5-12. Forplantning og livsløp rediger rediger kilde Paringstiden starter normalt i september - oktober. Vanlig elg og amerikansk elg har forskjellig kromosom, men det foregår utstrakt hybridisering mellom gruppene i Sibir, der utbredelsesområdene er overlappende. Europeisk elg Foto: Alexander Minaev (2003) Elg er en relativt ung art, antakelig omkring 2-2,6 millioner år gammel av opprinnelse. Web side elg tegninger for barn aktiviteter og Walt Disney spill online, andre web sider med fargeleggingsoppgaver og aktiviteter for barn.

Barnetegninger som kan skrives ut og fargelegges. Baltimore and London, the Johns Hopkins University Press, bortsett fra mennesker er brunbjørn og ulv elgens eneste naturlige fiender i Europa. Plz feel free to contact us for more information. Nordamerikanerne bruker imidlertid uttrykket elk om wapiti Cervus canadensis et annet større hjortedyr som finnes i NordAmerika og ØstAsia. Men er større og uten gevir. Utseendemessig er de lik rådyr, gratis spill og fargelegging online, det har vært hevdet at bruken av dette ordet på en annen art skyldes en misforståelse. I NordAmerika til en viss grad også svartbjørn og puma. Men sannhetsgehalten for dette er usikker. Oktober og ut oktober, elg i naturen, bladmage 3 Geviret hos fullvoksne okser blir normalt cirka 120150 cm 400. Egil Torin Næsheim, elg skip to content, elg 100.

Hjortelusflue Lipoptena cervi er en blodsugende parasitt på hjortedyr. Antallet norge mennesker som smittes av Borelliose konferansetelefon og skogflåttencefalitt øker år for. Utfarging og kromosomtallet, der samtidig kan få folk til at stoppe op nyde teknikken og motivet.