mer informasjon : Stokke Bygdetun ( Museum ). Stokke Bygdetun og Ølbryggerlauget Bokebrygg inviterer til kåring, pølsemiddag, allsang og fest på bygdetunet. T radisjonen tro fylles Bokemoa med mer

enn 200 nypolerte kjøretøy fra de fleste tidsepoker. Bokemoa i, stokke, Sandefjord kommune i, vestfold. Mai - Knivtreff.:.-16. Nyhet : For første gang arrangerer vi barns DAG som Teaterfestival i samarbeid pris på mc lappen med Sandefjord Kommunes kulturskole. Gratis inngang og parkering. Treff for engelske sportsbiler ble for første gang arrangert i 2015,. Det er skiltet til Bokemoa og Stokke Bygdetun i bøkeskogen. Nytt i år er at vi samarbeider med kulturskolens teatergrupper i Sandefjord om festivalen for å et større og mer spennende arrangement for barn og unge. Arrangør er Norsk MG Klubb Vestfold i samarbeid med Stokke Bygdetun. Det blir nytt, brukt, planter, hageutstyr, antikviteter, bøker, håndarbeid, håndverk, kortreist mat og drikke.m. Smia, hoppetauet og ansiktsmalingen koster litt, ellers er det meste av aktivitetene helt gratis og det er gratis inngang og parkering til museet. Du kan hjelpe den til å vokse seg stor og sterk! Nyhet : Denne dagen åpner vi en ny museumsutstilling på låven om historisk birøkt i samarbeid med Sandar Birøkterlag. Juni - Veterankjøretøy Dagen.:.-16. Her kan små og store låne stylter, ringspill, rokkering, hoppestrikk og leketraktor. Her kan du se levende bier i arbeid i en glass-bikube. . Seks, vognskjul/husflidskjeller startet i juni 2013.

Stokke bygdetun

Telefon 3161 Stokke, ta gjerne kontakt med oss. Det blir dyr på tunet, desember Gammeldags Julemarked, is og brus. Vevet, epost, bygdetun stokke Bygdetun har åpent museum og kafeteriautsalg hver søndag i sommer.

Familiedag med hest som tema.Det blir vist frem ulike hesteraser, og de minste k an ri på ponni.

Og i essa er det full fyr. Smeden smir i essa 16, veving, demonstrasjoner og mange spennende utstillinger, ta gjensidige forsikring telefon av fra E18 mot Stokke sentrum. September Bokemoa Oktoberfest Ølbrygging er en kjent tradisjon fra gamledager. Vafler, vaffel, karding, gang blir det stort marked på festplassen. Dreing og smiing, innviet sommeren 2010,. Utstillere fra fjern og nær kommer med sine bugnende boder og hele festplassen fylles med varer. Medlemmer av Stokke Husflidslag har salgsutstilling og demonstrasjon i Husflidstua. På festplassen stilles ulike hesteraser, det blir knivmarked, d et blir demonstrasjon av håndverk og håndarbeider i regi av Stokke husflidslag.

Tunet og museet er åpent alle søndager fra kl.April - Barnas Festival.:.-16.