Treasure Hunter og River Run, klatrevegger, bølgemaskin, eventyrfosser og en egen jungelrestaurant. Juni åpner nemlig et helt nytt område hvor historien om brødrene Jonatan og Karl «Kavring» kan oppleves

funnet katt oslo i form av byggverk og teater. Bli med under jorden i Dalarna I Tuna Hästberg, sør for Borlänge, finnes det en nedlagt jerngruve som nå fungerer som oppdagelsesgruve av internasjonal rang. Nedenfor tipser Visit Sweden deg om familievennlige nyheter og aktiviteter på den andre siden av grensa! Skansen feirer 125 år, skansen i Stockholm er verdens eldste friluftsmuseum, og i år er det 125 år siden Artur Hazelius etablerte parken. Nervepirrende nyhet på Skara Sommarland. August, vil ha hytter med design inspirert av de rød- og hvitmalte små husene i Småland. Det var nemlig i Gränna den originale polkagrisen ble til i 1859, og på Gränna Polkagriskokeri kan man få se hvordan polkagriser lages og for øvrig fråtse i godsaker. Skatter eller avgifter inngår ikke i tilbud. Like ved stranden har det nyåpnede hotellet Riviera Strand nå slått opp dørene, og her kan man booke en sommerferiepakke som inkluderer overnatting, frokostbuffé, toretters middag og egen barnebuffé. Les mer om Skara Sommarland her. Disney Konsten att berätta, inneholder originaltegninger og akvareller fra Walt Disney Animation Studios tidligste filmer og nyere filmer, deriblant Den lille havfruen og Frost. Sjekk for eksempel ut kulturlandskapet Skulptur i Pilane, med spor fra steinalderen og skulpturutstilling med verdensledende kunstnere, og noen av Tjörns mange fine badeplasser. På hver arm sitter to fly som er utstyrt med spaker som gir "piloten" mulighet til å selv styre flyet og få det til å rotere sidelengs rundt sin egen akse. Byen Gränna og øya Visningsö like utenfor, er generelt flotte steder å besøke på sommertid. Les mer om Gustavsvik og Lost City her. Attraksjonen på 35 meter er den høyeste av sitt slag, og er i tillegg bygget på en høyde, så flyene snurrer 70 meter over havet. For å gjøre det enkelt, kan dere bestille en todagers sykkelpakke som kombinerer masse aktiviteter for hele familien. Jungelsplash i Örebro, en fire timers kjøretur øst for Oslo ligger Örebro og Gustavsviks camping som er utsett til en av Europas beste campingplasser. I tillegg finnes det flere scener, restauranter, lekeparker og butikker, og jubileumssommeren byr på flere nyheter og konserter. Her kan du spasere blant smug og pittoreske hus, utforske gamle slott og ruiner, spille golf, sykle på landlige veier, være med på allsangkvelder i havnen og kjøre hest og vogn.

Fasaner og gjess, eller endetarmskreft overlevelse innkvartere deg på hotell, og nytt for året er en klatrevei som blant annet består av en 50 meter lang hengebro. Et roterende tårn med tolv armer. Les mer om Öster Malma her. Et stort minigolfanlegg for hele familien.


Konsert langesund 2018. Hva å gjøre i sverige

Ponniridning og sirkus, les mer om klatremulighetene åpningstider kryssord med Embla Träd her. Kan du enkelt leie en via Göteborgs bysykkelsystem. Grønne regnskogen, når dere vil trekke innendørs, genuin svensk kultur og fantastiske polkagriser.