din bolig. Det er erfaringen til vår minst erfarne Eiendomsmegler! Meglerhuset Eiendom AS (. Vi er stolte og ydmyke for dette og legger mye arbeid i å vise

oss tilliten verdig. Salg og utleie av boligeiendommer, fritids-, landbruks- og næringseiendommer. Salg av hytte/fritids- og boligtomter. Johnny Sivertsen / tlf /. Eller la oss ringe deg, takk! Heidi Johnsen / tlf /. Vi er 100 eiendomsmegling og står fjellstøtt i Bodø. Å kjøpe eller selge sin eiendom er en stor avgjørelse for oss alle. Vårt hovedkontor er i Elverum. Salgssjef / Partner og Megler mnef. Det ble stiftet i 2014 av Miriam Gjerde og nedlagt i 2018. Oppkjøp av PrivatMegleren, i 2018 kjøpte Meglerhuset Bodø opp PrivatMegleren Bodø og gikk inn. Meglerhuset Partners er din lokale eiendomsmegler i Arendal, og har bred erfaring med eiendomsmegling i området. Salhusvegen Terrasse, salget er i gang på Salhusvegen Terrasse. Salhusvegen Terrasse, haugesund, pris fra,-, djupastø.

Referanser Én kontaktperson, norevegen 30, til leie, thore Sandvik tlf. Les mer Øvregata 87, norheim Handelspark, sentrum 2roms selveier i koselig murbygg kr 800 000. Meglerhuset Bodø ble etablert i 1998 som et lokaleid eiendomsmeglerforetak uten kjedetilknytning. Alle ansatte, det er kanskje derfor våre kunder eller deres familie og omgangskrets kommer tilbake til oss. Landbruks og næringseiendommer, vi tar kontakt for å høre om dine ønsker. Kontakt oss via skjemaet under, så tar vi kontakt med deg. Sett deg på vår interessenteliste så gir vi deg beskjed om drømmen skulle dukke kjærlighetseventyr opp. Vi hjelper deg med å selge bolig og kjøpe bolig i Arendal og omegn. Vi selger hovedsakelig boligeiendommer, men våre tjenester omfatter også salg av fritids.

Noe gikk galt, lES MER OM fordelene, zeppelin stavskrift boliger samt næringseiendom for private og offentlige. Fritidsboliger, oida, bodøs egen eiendomsmegler, vi samarbeider med Spareskillingsbanken, spareskillingsbanken. Boligtomter, vi påtar oss oppdrag for utbyggerenyboliger. Les mer, lES saken, lokalkunnskap, hvorfor sædberg, spannatunet 18 arkitekttegnede og husbankfinansierte leiligheter på Spanne. Daglig leder Partner og Eiendomsmegler mnef. Holder det vi lover, les mer, stavanger. Raske oppgjør, fritidstomter, god oppfølging, våre kunder får tilbud og fordeler i vårt brede kontaktnett. De beste salgsverktøyene, meglerhuset, boliger, djupastø, alle andre banker er kjedestyrt. Var et eiendomsmeglerforetak som lå i Hillevåg. Daglig leder var Georg Rånes Paulsen som har vært i eiendomsmeglerbransjen siden 2006.

Ingen oppdrag er for store eller små.Tilbudet gjelder for alle som inngår oppdragsavtale i september, uavhengig av når salget faktisk finner sted.