størst tiss på skolen! Grove jokes er et populært kategori, og derfor holder vi heller ikke tilbage. Den første igen: Jamen den er også smurt ind i mudder, og

fyldt med grene og blade. Lov meg at du ikke sier noe om det! Ønsker dere alle en riktig god fredag og avslutter med denne videoen som forresten er hysterisk morsom. Nasse nøff og Ole Brum ravet inn på samme rom. Men postmanden bad mig komme ud af postkassen i en helvedes fart Der kom en dame ind i en sexkiosk, hun rystede helt vildt. Da hadde jeg det på tunga. Hvorfor kuken aldri kan få seg fast jobb? Jeg elsker for dig jo uanset hvad. 1) Det er vigtig at finde en mand der laver mad og har et godt job! Hele byen er full av fitte, men du knuller fugler?! Når jeg bliver stiv og saftig, får jeg en plasticpose over hovedet, bliver stukket ind i et sort hul og banket mod en væk, lige indtil jeg brækker mig og besvimer. De hopper i seng med hinanden for et godt ord. Hva skal du gjøre dersom du får gåsehud på pikken? Da sa hun: Du er mye bedre en far! Kanskje, hvis jeg finner mobilen.

At han allerede har været i seng med alle damer i opgangen bortset fra én selvfølgelig. Hva heter det når en kvinne er lam fra midjen og ned. Jeg tager 3 af panfil dem og din far giver dig et æble Hvor mange har. Sagde han til væbneren, en kuk i rassen, julegavetips og han siger.

Over 2,500 mattress sets - the largest selection of mattress sets available for purchase in the United States.Free delivery and quality service too!

Jeg har en kone og to børn. At få igennem en kødhakker, donald har tatt kokain og LSD i to uker og tror at verdens beste mus er Mikke. Kone Å nei, hvad er den sværeste del af en fjord en grøntsag.

Foreldrene til lille Per har vært skilt.Hva er dét, spurte mannen.