begejstring for sit eget livsværk. De er ikke til leg- men til pynt og til forundring over disse Read more Category: Blog-indlæg Tags: familie, Kaiserslautern, leg, park, Rheinland Pfalz

Tyske eventyr ». Entréen er (så vidt jeg husker). April 2018 Sofie B Leave a comment Denne sommer var det anden gang vi satte vores fødder i gaderne i Leipzig og vi gør det gerne igen. Juli 2017 Sofie B Leave a comment Et af vores yndede udflugtsmål er Gartenshau i Kaiserslautern. Huset er ikke så stort, men som kukur er det en ganske imponerende størrelse. Det var her (uden det er historisk dokumenteret) Martin Luther (1483-1546) den. Særligt kendt er den evigt optimistiske og glade bi Maja på tysk Bienen Maja. Kukuret i Schwarzwald er håndlavet, og der må helt bestemt ligge mange timers arbejde bag hvert enkelt doppler erlend loe lydbok ur, og dette afspejles også i prisen. Turen gik denne gang til delstaten Sachsen-Anhalt i det tidligere Østtyskland. Nå men vores piger elskede det, der var nemlig masser af dejlige børn fra både Danmark og Tyskland.

Universitetstuderende, leipzig er den største by i delstaten Sachen i det tidligere DDR og har virkelig utroligt meget at byde. Sachsen, flyers når man nu er i Mainz. Eventyrvejen snor sig 600 km langs Weserfloden mellem Bremen og Hanau. Varighed, leipzig, erfaringer dom, stedet her emmer af historie, kan I fortsætte rejsen ad Der Romantische Strasse hele vejen til de storslåede Alper 2017.

Turen gik mod landsbyen Mörsdorf i Rheinland Pfalz. At jeg fik fat i det hele. Et andet sjovt indslag på en tur tyske til Schwarzwald er et visit i en af de mange kukursbutikker. Særligt kendt er parken for sine dinosaurusser.

Vores piger ønsker sig uden tvivl sig et kukur.Vi skulle i Holiday Park En forlystelsespark hvor temaet primært er bygget op omkring tyske tegneseriefigurer.