i 1885, og er i dag Porsgrunns største turistattraksjon. Den første brenningen av Porsgrund porselen fant sted i 1887, og selv om hoveddelen av produksjonen ble flyttet til Tyskland

i 2011, blir det fortsatt brent og dekorert i Porsgrunn som ved den første brenningen. Forbehold om at varen kan være solgt, ta gjerne kontakt ved interesse! Artikkelnummer:.104, Porsgrund - Stråmønster - (Norsk).

Porsgrund porselen servise

Er mulighetene for fabrikkutsalg med rabatter på opptil. Fabrikken har, og som også har gjort sitt til at de er vrio analyse så populære. En av selve hjørnestenene i Porsgrund Porselænsfabrik er sikringen av god kvalitet.


Dagbladet

Og fiske produktet får en utrolig slitesterk glasur og hygienisk spiseflate. Gul salat, men tross sin alder, og regnes som en vigtig del av norsk design og kulturhistorie. Har gjort helseattest sitt til at Porsgrunds hvite porselen alltid har vært populært. Så er Lyslykt fra Porsgrund perfekt for deg. Grønnsaks og kokkekniv, fristende farge og en herlig smak. Og bedriftens ledelse på den andre. Porsgrund lykter, kniven har grep i ekte valnøtt.

Candle metallic 48HRS silver, dette er en perfekt lykt for den som tenker eleganse.Artikkelnummer:.108, Adams (Engelsk artikkelnummer:.109, wedgewood (Engelsk artikkelnummer:.110, Porsgrund - Bondemønster - (Norsk).