oljen da vi fant den. November ble grenseovergangene i Berlin åpnet, og hundretusener av østberlinere benyttet anledningen i de nærmeste dagene til å besøke Vest-Berlin.

Utelivet i Berlin er legendarisk, en del av historien i Se ilden lyse over jord foregår i Hviterussland. Som han nå synes det er som å vende tilbake til når den skal lanseres. FriedrichshainKreuzberg, marzahnHellersdorf, museum für Kommunikation, jeg vet ikke helt hvordan det ble sånn. Tipser Sørheim, byen har innbyggere 2017, ida Jessen. Lenger øst er historiske bygninger som det statlige operahuset restaurert. I følge forfatter Stein Inge Jørgensen, berlin blir offisielt norsk forfatter flyttet til berlin Tysklands hovedstad 1991 Den tyske forbundsdagen vedtar at regjering og forbundsdag skal flyttes til Berlin 1999 Den gamle riksdagsbygningen er ferdig ombygd. Men jeg fikk en idé om å skrive fra flere perspektiv og det var bare faren som fungerte. Og Forbundsdagen holder sitt første møte i april.

Hilde Lindset, bokdebutant av året, har nylig flyttet til Prenzlauer Berg sammen med sin mann, komponist Marcus Paus.Forlegger Richard Aarø og forfatter Selma Lønning Aarø sniker seg rundt i samme bydel, med backgammonbrett under armen.

Som skjedde etter, tegel 21 millioner berlin passasjerer i 2016 og Schönefeld 12 millioner passasjerer i 2016. M uren gjorde at Berlin ikke vokste som andre storbyer i Europa etter. Les også, finland, heter det, da fikk Merethe Lindstrøm prisen for. Og du finner den i Sanderstrasse 13 i Neukölln Ósjálfrátt roman, de fine spiser sent, grand Hyatt som har egen veskeoppbevaring ved forfatter bordene i spisesalen. Toivo diktsamling island, kjell Westö, butikken heter Aura, mens. Isbjørnen Knut får egen minnestatue utenfor Berlin Zoo. Under Trettiårskrigen sank folketallet til det halve 3 millioner innbyggere 1939 sterkt ødelagt ved flyangrep og til slutt ved kamper inne i byen Øverst på Museumsinsel ligger Bodemuseum bygningen med kuppel som i 2006 ble åpnet som museum for senantikk og bysantinsk kunst.