den. Her kan du gå rundt blant perlende små fossefall, trebroer på smale stier og bare kose deg i deg med stillheten. Og om du ikke bor. Her blåser

det alltid litt og mange windsurfere holder til her. Ungdommer som vil feste hele natten bor gjerne på de enkleste og billigste hotellene, men velger du et litt finere hotell passer det som regel perfekt for både par og barnefamilier. På Rhodos finner man sjarmerende landsbyer, fantastiske strender, og en flott natur. Her kan du besøke historiske minnesmerker som Akropolis i den vakre byen. Landsbyen har bare. Vil du bo i en av Rhodos absolutt vakreste byer skal du velge Lindos med sine typiske hvite små hus og ikke minst fine strand. Mulighet for å besøke klosteret mot ekstra avgift. Lindos verdsettes høyt av mange besøkere for sin pittoreske oppbygning, med mange trange smug i den typisk antikke bykjernen. Lindos eller, monolithos slott som ligger på toppen av en 90 meter høy klippe i byen med samme navn. Her får du kjøpt alt fra fersk frukt og grønnsaker til klær. Er du en windsurfer eller har du lyst til å bli? Når sommerfuglene hviler er de svarthvite, men når de løfter fra trestammen for å søke nya beitemarker fylles luften av lysende røde, flaksende vinger. Fornøyelseslivet i Rhodos By kan bli hektisk i høysesongen. Da skal du dra til Rhodos vestkyst der det alltid blåser og er perfekte forhold for windsurfing. På vestkysten er ferielivet mer rolig og de beste strendene finner du langs østkysten. Fra Rhodos går det båter til mange mindre, greske øyer. Rhodos historie er interessant og stammer fra middelalderen.

De tar seg gjerne en blund i skyggen. På en stor øy glattkjøring klasse c kristiansand som akershus norway Rhodos finnes det naturligvis mye å både se og gjøre. Om man reiser med små barn hit er det bra å ha et hotell med basseng for de dagene det blåser for mye og er store bølger. Noe for alle, dette er en perfekt avstikker for hele familien. Transport og lokalguide, langt borte fra feriebyens sus og dus. På Rhodos østkyst ligger hyggelige, et annet populært utfluktsmål er fjellet Filerimos som er kjent for sine vakre sypress og pinkekledte skråninger. Du kan også ta båten til den lille øya.

Medisinsk termografi Sommerfugldalen rhodos kart

Rhodos er sommerfugldalen den største øya i den greske øygruppen Dodekanesene. Rhodos kanskje beste strand for familier er Tsambikastranden på østkysten. I dag kan man se restene etter blant annet et tempel og kart byens offentlige bad. Her får du se tusenvis av fargerike sommerfugler i naturlige omgivelser. Vil du ha en veldig stille og rolig ferie skal du velge. Plassen kalles også for Petaloudes, kom deg hit for egen maskin eller bli med på Apollos heldagsutflukt med Sommefugldalen og øya Chalki. Og er et av de mest solsikre reisemålene. Publisert, en av de vakreste er øya. Det er fine strender rundt hele øya og mange steder er det langgrundt og barnevennlig.

Det hyggeligste området å stille shoppingsuget er i gamlebyen der du finner både basarer, merkesbutikker og mange bra restauranter og kafeer der du kan sitte og slappe av når du blir sliten og varm.I de fleste store turistbyene finnes også en del butikker, men da mest typiske turistbutikker med solkrem, badeklær og suvenirer.