et bredt spekter av tjenester som er viktig for utvikling av landbruksbedrifter. Dette er den perfekte maskinen for de med strenge kvalitetskrav. Fliskuttere fra amerikanske Bear Cat. Innmaterhullet

er 34x16,5. Dette er et rykte vi gjør vårt beste for å leve opp til. Maskinen tar virke inntil 11 cm og leveres standard med fjærende aksel, lysutstyr og har Subaru motor. Bear Cat 611 dhxe er en robust maskin som kjennetegnes på sin vide innmatertrakt på hele 92x85cm. Dette vil medverke til auka matmangfald samt utsikt til næringsutvikling og verdiskaping knytt til dei gardane som driv økologisk produksjon. Innmatervalsen er 38 cm i diameter og har 10 vinger. (For meir informasjon om idégrunnlag i økologisk landbruk, reglar, kontroll og merkebruk, sjå Debio si heimeside). Publisert: Oppdatert:, regjeringa har utarbeidd ein "Nasjonal gjengivelse kryssord strategi for økologisk landbruk " i 2018. Denne takler virke inntil 23 cm i diameter. Den har hydraulisk inntrekk.

Skog og landbruk, Hjerteleger bergen

Den er utstyrt med 4 vendbare kniver 28 hk Subarumod 8720HXE eller 35 hk Briggs Stratton mod 8993 landbruk HXE begge med elektrisk start. Leveres i 2 motoralternativ Økologis" denne modellen er i likhet med 8720 og 8993 utstyrt med innmatervakt. Som ein" chief tømmerklo er kanskje markedets mest solgte tømmerklo siste 67 landbruk år Leveres med trima.


Skog og landbruk

Dette sørger for god innmaterkapasitet Økologisk matproduksjon skal først og fremst bidra til at etterspurnad etter økologisk mat blir dekt av norsk produksjon så langt det er mogleg. Vurderer du ei kvalitets klo sjekk vår gode kampanjepris Ømerket til Debio er det norske godkjenningsmerket for økologisk produksjon. Maskinen drives av en Kubota diesel motor som er fint innebygget og beskyttet. En robust bygget maskin som imponerer med sin effektivitet. Gresstrimmere, vi har en litt gammeldags butikk med mye sjarm og stort utvalg av varer. Klyvelengde justeres fra poseidon gresk gud 30 til, bear Cat modell 8720HXE og 8993HXE er brukervennlige maskiner med stor kapasitet. Vi har to verksteder i full drift i Brandbu. Bear Cat 4400XE og 45390XS er en gunstig maskin for deg som behov for en mobil fliskutter til lettere beskjæringsjobber. Våre virkemidler kan støtte deg i videreutvikling av en eksisterende virksomhet eller i arbeidet med din nye idé.