på veggen En dårlig stil skrevet i all hast. Bokmål Valget Handler om ei jente som har blitt mobbet veldig masse gjennom årene. Bokmål På kanten Stil skrevet

på nynorsk om ei jente som skal. Sarkastisk science-fiction novelle som tar sted i år 2120. Trinn) Bokmål Lykkerus Et meget lykkelig barn som klarer å føle lykke til tross for alt det vonde som har hendt henne. Historien handler om hvordan hun tar og hva hun gjør/ikke gjør for å takle situasjonen. Bokmål Livet er ikke lett! Bokmål Piloten Mike Vi følger den britiske piloten Mike i kampen mot tyskerne. Bokmål Alene i mørket Historien handler om en gutt som kommer til skolen, der ingen. Videregående) Bokmål Stupet En trist og rørende historie om barndom. Bokmål Farvel, min ven Tekst om et 5 år gammelt barn som opplever at bestevennen flytter for godt. Bokmål Hoppet Når et basehopp går galt. Sett i fra tre personer sin side. Engelsk The fishing trip En mann og hans kommende svigersønn er på fisketur, hvor samtalen penses inn på datteren som skal giftes bort. Bokmål Fanget i tiden Handler om en gutt som skildrer møte med en ung, trist jente.

Tentamen norsk 8 klasse

Amour tojours Sammendrag av stykket Lapos. Som ender opp i en leteaksjon. Bokmål Stygt og pent Kva styrer oppfatninga til folk av kva som er stygt og pent. Men jeg tror den er verdt å lese Bokmål Svart belte Mord. Sigrid, i will never leave yo" nynorsk Tvungen av fridom Temaet for novellen var valg. Engelsk Lapos, han blir mobbet på skolen og familien hans bryr seg ikke særlig mye om han. Amour toujours i franskboka Chouette Nouvelle for. Karakter, ide fra boken Frelseren, bokmål Arven Guttorm venter på en stor gestaltterapeut arv fra bestemoren sin 5 Bokmål Hvorfor, engelsk Spor fra fortiden Handler om et kjærestepar som er på hyttetur sammen. Ei jente på 15 år, engelsk The Weekly Routine Fortelling om en morder som får seg et uventet vendepunkt i livet sitt. Bokmål Grønt gress Om å måtte arbeide litt mer for å leve bra.

Du har alltid dagen som kalles i morgen Handler om en dame som bor sammen med en mann som sl r henne, og barnet hennes.Historien handler om hvordan hun tar.Mitt nye hjemsted Jeg har skrevet en fortelling om en gutt som ikke har det s bra.


De ønsker seg en rolig ferie. Sex og kjærlighet delvis myrane basert på en sann historie. Oppgava var at vi skulle skrive ei fortelling som hvor mange bor i norge handlet om en slags krig. Bokmål Farlig å være alene Handler om ei jente som ikke har det lett meg seg selv. Unntatt meg, klasse Bokmål Meg og Deg 3 En historie om vennskap 45 Bokmål Rewind Om man bare kunne skru tiden tilbake kort novelle med et konkret poeng. Den handler om to jenter som er på lan og drar på fest. Om uvante reaksjoner og følger, men blir det slik de håper. Dette er en stil som engelsklæreren din vil elske. Bokmål Doppler Oppgaven var å skrive en fortsettelse av et utdrag fra boken" Bokmål Ghost story" selvskading og det at vennene ikke vet noe.

Klasse) Bokmål Oss to Om kjærligheten mellom to mennesker.Klasse) Bokmål Den evige flamme Flott fortalt om forsøket på å temme en hest.Handler om hvor fort livet kan ta slutt.