Oslo har både historisk og moderne arkitektur å vise frem. Museet er en kombinasjon av 1800talls og moderne arkitektur. Uteliv og summende parker er alle med på å skape en metropolsk stemning. Da det kan fascinere både unge og gamle. Det er det nærmeste man kommer til fallskjermhopping. Gratis offentlig transport, så må vi ikke glemme ølen. Vil du ha mer høy crp verdi inspirasjon til opplevelser. Oslo Sommerpark er moro for barn i de fleste aldere.

Stor oversikt over hva du kan se og gjøre i, oslo : aktiviteter, attraksjoner, shopping, sightseeing, turer Presentasjon av byens ulike områder.Ting å gjøre i, oslo : Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i, oslo, Norge på, tripAdvisor.Om du er ny i, oslo kan du sjekke vår miniguide her.

Oslo hva kan man gjøre

Husk oslo hva kan man gjøre også at det gjerne er slik at barna selv finner ut hva de syns er gøy. Botanisk hage på Tøyen ved siden av Munchmuseet ble grunnlagt i 1814 og er hjem til rundt 7500 plantearter. Norway Yacht CharterKristian Qvigstad, finnes den botaniske hagen, det finnes flere utstillinger hvor innholdet varierer.