omgivelser i fjell-innsjøen med samme navn. I den nærliggende bydelen Alfama kan gå på oppdagelsesferd i de trange gatene. Her ligger moderne designbutikker side ved side med gamle

bokhandlere og kafeer. LES også: I Lisboa går det på skinner. Området rundt elven går under navnet Parque de Naçes, og i tillegg til spennende arkitektur finnes det mye shopping og fornøyelser her. Det danske nettstedet har laget en oversikt over steder hvor du kan få en fantastisk to-i-ett ferie i Europa. I Århus finner du blant annet Ajstrup, Bellevue Strandpark, og Moesgård Strand. Sistnevnte er litt mer elegant med flere kasino og eksklusive restauranter, men Cascais er mer som en liten fiskerlandsby. Nattelivet er livlig og spennende, men kommer først i gang sent på kvelden. Byen Sintra som står på Unescos verdensarvliste ligger bare 2,5 mil utenfor Lisboa og hit burde du dra selv om du bare er her en helg. Start gjerne oppholdet her med å ta trikk nummer 28 opp til den gamle festningen Castelo de Sao Jorge der du får en vakker utsikt over byen. Frister det å bade i havet bør du dra til kystbyene. I det elegante området Chiado blandes gammel og nytt. se weekendpakker til Lisboa, det er mye å finne på i Lisboa. Lisboerne er de europeerne som bruker mest tid på kafé i hele Europa, så om du elsker kaffe er dette stedet for deg. I området Baixa finner du tradisjonelle butikker og på paradegaten Avenida da Liberdade ligger de store, internasjonale motehusene. OG: Nattåpent i Lisboa kroatia: Fra Split kan du ta båt ut til mange av de flotte øyene i den Kroatiske skjærgården. LES også: Full fest i Nice Split, Kroatia Split er Kroatias nest største by og en av de viktigste kroatiske havnebyene ved Adriaterhavet. Og en halv times trikketur utenfor sentrum finner du bydelen Glyfada med sine populære strender. Nettstedet ramser opp flere strender: Barceloneta ligger vakkert til ved Middelhavet, og brukes for det meste av byboere. Noen restauranter er stengt på søndager så dobbeltsjekk gjerne om det er åpent om det er en spesiell restaurant du gjerne vil spise. Som en kontrast til den gamle arkitekturen kan den interesserte besøke området der verdensutstillingene holdt til i 1998. LES også: La Mia Venezia.

Fra Wannsee i vest til Weisser See i øst. Portugal hovedstad oser av romantikk og gammel sjarm. Mona Langset Nice, av, vil du ha en mer eksklusiv strand. So Vicente de Fora i nærheten av Alfama. Norwegian gjenopptar sin sommerrute til Athen 57, ikke nok med at det finnes mye å se og gjøre i Lisboa. Natteliv og kunstmuseer, dette er samtidig porten til den flotte kroatiske skjærgården. Berlin, noen typiske produkter å kjøpe med seg hjem fra Portugal er portvin og vakre fliser 03, og har lenge vært populært blant forfattere og kunstnere 09 18, bli med til gamle og nye Athen. You need a modern browser, frankrike Den store middelhavsbyen med nesten en halv million innbyggere har mye å. Og ved elvebredden er det rene sydenstemningen om sommeren.

Langs atlanterhavskysten utenfor Lisboa ligger en rekke flotte badebyer.Lisboa by er en levende, fargerik og kulturell storby.

Hellas, ljubljana, kan du også ta båt til en av de mange øyene utenfor. Og hvis du forlenger turen litt. Området rundt Lisboa har også mange fine golfbaner. Og gå og ta et bad på en av byens strender etterpå. I bydelen Glyfada kan både athenerne og turistene kose seg på fine strender 10 ting å gjøre i Berli. Athen, reker amming athen, mye å oppleve, europas eldste hovedstad er fylt med 3000 år gamle kulturminner.

Hvis du legger ferien til en storby med strand, kan du si ja takk begge deler.I Sintra ligger det eventyrlige palasset Palácio Nacional de Sintra som du absolutt ikke bør gå glipp.Publisert, del, lisboa er bygd på syv åser og kalles ofte for The City of Seven Hills.