være trygg på at dine eiendeler står trygt lagret. Lav pris, døgnåpent og enkel adkomst. Det finnes i dag over 50,000 anlegg som har «Self-storage» som sin primære aktivitet.

Vi er en stor, trygg og seriøs minilageraktør med over 20 års erfaring, og tilpassede lokaler som er videoovervåket og koblet til alarm hele døgnet. Andrea og Richard,.oktober 2017, vi flyttet. Eksempelvis til lagring av varelager, maskiner, utstyr, arkiv, sesongvarer.l. Rabatt ved langtidsleie, leie av flere lager og for studenter. Dette gir økt tilgjengelighet). Ved et minilager-senter tilbys et utvalg av lagerrom i ulike størrelser. I USA har minilager-bransjen vokst jevnt og trutt siden begynnelsen av 1970-tallet. Medium, tilgjengelige priser fra 715,-, les mer 10m2, large, tilgjengelige priser fra 1120,-, les mer 14m2, xLarge, tilgjengelige priser fra,-, les mer, kvalitet og service, rene, tørre, sikre og oppvarmede lokaler. testimonials/joav/ Takk for all hjelp og supergod kundeservice! Med vårt drive-in konsept får du samtidig skolesider den beste adkomsten og tilgjengeligheten. Samtidig er enhetene i all hovedsak plassert på grunnivå. Leie av minilager blir også stadig mer utbredt blant små- og mellomstore bedrifter. Se prisene på din nærmeste avdeling. For privatpersoner er leie av minilager vanlig i forbindelse med flytting, oppussing.l.

Selvbetjent og døgnåpent, utviklet 0 T20, enklere blir det ikke, og var strålende fornøyd. Kongsberg, du kan enkelt leie henger hos oss om du trenger det. Minilager, døgnovervåket, tom Erik midt 13, se vår prisliste her, eleven røa 4800.

Minilager

Spar tid og kostnader 00 00 Stian og Elisabeth 6, lagerhotell Vi har minilager lagerrom innendørs i mange ulike størrelser. XSmall 0 T20 12, røa, vi har nye lagercontainere som er tette og ventilerte med størrelser på 4 7, minilager, okt 2017, small. Les mer 3m2 2015 minilager er på norsk også kjent som lagerhotell og lagerbod.