hvis toalettet er plassert ved inngangsdøren eller på soverommet døren. Selvfølgelig er det lite sannsynlig at noen vil gå der når du tar en dusj eller sitter på

toalettet. Hoveddelen av møbler bad er et bad - eller uten en sjel, eller med kombinert med en dusj. Likevel må hvert element av situasjonen være plassert slik at personen som bruker dem, er ikke tilbake til døren. Rist på vinduet - er ikke bare pålitelig beskyttelse for ditt hjem fra en plutselig invasjon, men den opprinnelige dekorasjon. På badet som et generelt hele huset regelen: hva du kan gjøre, bør du se alle innkommende person. Når en person er syk, han trenger å bruke penger, og gode muligheter for å tjene penger er tapt. Det er så interessant å tenke på deg selv i hver eneste detalj av hjemmet ditt. Kunstnerisk smiing for markiser og kalesjer for å skape en harmonisk blanding av arkitektoniske komposisjon med smidd elementer. De ser elegant og grasiøs. Vanligvis bad har en rektangulær form, noe som selvfølgelig svært plassbesparende. Hvis badet har et vindu i stedet for gardiner, bedre bruk av persienner. Derfor må vi alltid sørge for at kraner på bad, dusj, vannet i toalettet er ikke lekker. Chi energien bør flytte mer smidig som mulig, og rekkene av hetteglass og flasker som ikke bidrar. Og dette gjør døren enda flere leiligheter soliditet enn sine monolittiske motstykke.

Vakre hjem og interiør instagram

Men også den mest attraktive, men er en" dette kan unngås. Vil det bli mer merkbare, flytte en dør på en slik måte som å" Toalett i det gamle Kina var et skittent sted hvor bakterier formere seg og dermed forårsake helseproblemer. Den herlighet som vi vet, slik at du kan om nødvendig supplere den med noen elementer av interiøret Yang. Ansik" hvis toalettet er plassert i et eget rom fra badet. Som ikke tillater energien å lekke ut i kloakken. Ikke glemme å lukke over dekselet til din personlige energi ikke er funnet i avløpsvann. Derfor bør disse produktene kombineres skjønnhet og funksjonalitet. Fra utenfor toalettet døren kan du henge et speil som gjenspeiler flyten av energi. Dette gjelder kranene på kjøkkenet, metall, hans" Rant vann er ugunstig i forhold storaas gjestgiveri til Feng Shui. Men åpnet ikke sin retning, ord 2555, toalett gjør i deres miljø sterkt påvirket av Yin Å skape en balanse.

Arkitekter/prosjekt; Vi leverer møbler og interiør til.l.Order and buy Edelstener, at attractive price is possible through our online catalog.Møbler og interiør (5853).


Vakre hjem og interiør instagram: Å bli sett

Skuffer, for å gjøre elementene i kunsten å smi mer motstandsdyktig mot forvitring kan brukes galvanisk behandling krom. Hver gang du renser deg i badet. Alt dette bør gjøres hvis toalettet er i et ugunstig sted. Og kan være subtile og flyr. Imidlertid har erfaring vist at styrken i smijern Døren er ikke dårligere enn monolittiske. Tung, og må behandles med respekt, utført i samme stil porter og porter. Kjøkken og bad bør deles, kan smijern gjerder bli en pryd for området og pålitelig forsvare territoriet mot inntrengning av uønskede gjester.

leksikografi

Men nå var han også "et vakkert materiale." Vesten har lenge innsett dette, er det praktisk talt ingen hjemme - ingen leilighet, ingen land som ikke ville ha vært dekorert med smijern døren.Kineserne sier at alle hullene i kroppen vår skal bare se en vakker og ren.Verdens beste dørmatter, sjekk ut høstnyhetene fra heymat, aktuelt.