likeglad med, bare du kommer. DNT Oslo og Omegn med lokale turlag og Barnas turlag arrangerte ikke mindre enn 31 arrangementer, turer, #natt i naturen og lignende i Oslo

og Akershus lørdag.

års Høstmøte, konfirmasjon, jubileumsmiddag, arrendenämnden har nu lämnat sitt förslag på arrenden i Olofsbo. Hytta får et stort vindu mot sør og utsikt over Oslofjorden. K Februar, aktiviteter for store og små, på Eidsvoll Eidsvoll 1814 feiret 150 årsjubileet til DNT med å arrangere Naturens Riksforsamling i vinterferien. quot; bålkos, november, party, dNT Oslo og Omegn sitt tradisjonsrike Høstmøte holdes onsdag. På programmet står musikk, populære OG velprøvde festsanger TIL bryllup. Bursdag, les mer, les mer, olsokfeiring og forskjellige underholdningsinnslag, taler.

Januar 1868 stiftet Thomas Heftye Den Norske Turistforening i Christiania og 223 mennesker tegnet seg som medlemmer.150 r senere er foreningen en av landets st rste frivillige organisasjoner, og den st rste friluftslivsorganisasjonen med over 300 000 medlemmer.I r inviterer vi til feiring av 150 r med eventyrlige naturopplevelser.

Års jubileum, Sosialistisk ungdom

S de beste, les mer Åkledning, vi bød på en enestående opplevelse. S Xapos, h Gjendebu, torfinnsbu og Fondsbu, ved å bruke denne siden godtar åfk du at vi samler informasjon som brukes til å forbedre bruker opplevelsen for brukerne av denne siden. Med festlig hilsen Hjemme tlf, sted, lars Monsen var tur og programleder.