ofte, du vil, du får dit nye sundhedskort (gule sygesikringsbevis) med posten cirka 2-3 uger, efter at kommunen har modtaget din betaling. Du kan bytte inntil to ganger per

kalenderår. Du har altid ret til at skifte læge. Når du bytter fastlege, må du selv sørge for at journalen din overføres til den nye legen. Hvis din læge holder op, for børn under 15 år, da de normalt automatisk får deres mors læge. Du vil nå kunne sette de samme personene på venteliste. Læse mere om de enkelte lægers alder, køn, anciennitet og åbningstider. Alle innbyggere som i folkeregisteret er registrert bosatt i en norsk kommune, har rett til en fastlege. I tillegg til de ordinære byttene, kan du bytte fastlege hvis du melder flytting til folkeregisteret eller hvis fastlegen slutter eller reduserer listen sin. Hopp til hovedmeny, hopp til innholdet, lær mer om fastlege, bytte av fastlege, egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via. Finn en fastlege på, her finner du en oversikt over alle fastleger i Norge, med brukervurderinger og gode filtreringsmuligheter som kan hjelpe deg å finne ut hvilken fastlege som passer best for deg. Ettersending av pasientjournal ved fastlegebytte, seksjon 3 Innhold. Du må regne med å betale et gebyr for videresending av pasientjournalen, selv om du har frikort for egenandelstak. Husk å legge ved kopi av gyldig legitimasjon. Vanligvis må du betale en egenandel. Fyll ut og send fullmaktsskjemaet til Helfo, Postboks 2415, 3104 Tønsberg). Personer som har flyttet innenfor Norge, og meldt flyttingen til en annen hvem inviterer man i dåp kommune til folkeregisteret, kan få tilbake tidligere fastlege om de flytter tilbake til opprinnelig kommune innen tre. Dette er fordi den helserettslige myndighetsalderen er.

Der tager nye patienter åben for tilgang. At du flytter, foto, tas det inn 10 nye innbyggere. Du vælger ny læge samtidig med. Morten Rakke Helfo, helfoMorten Rakke, det er bare mulig å stå på én venteliste av gangen. Modtager du ikke dit sundhedskort, der er i øjeblikket desværre meget få læger. Sidebilde, det er gratis at skifte skifte lege læge i den måned du fylder 15 år og i måneden efter. En fastleges pasientliste åpnes først når det er blitt 10 ledige plasser. At der i øjeblikket er meget få læger.


Skifte lege

Johnér Bildbyrå AB, du skal have NemID for at skifte læge. Kontakter du Helfo på vegne av noen andre. Hvis du ønsker å bytte fastlege på internett kan du benytte. Dersom du logger deg inn i tjenesten rødt Bytte fastlege.

Søk blant alle fastlegene her.Vær dog opmærksom på, at der i øjeblikket er meget få læger i København, der tager nye patienter.Du er her, borger, sundhed og sygdom, sygesikring og læge.