du ta vandreturen langs en landevei til Palatia der Portara, hvor en steinport til et gammelt tempel som forlengst er borte, rager som øyas symbol. Severdigheter på Naxos

ifølge mytologien levde vinguden Dionyssos på Naxos. Alle strendene på, naxos er fine sandstrender. De mest populære strendene ligger naxos hellas kart på vestkysten sør for, naxos. Her strekker også den langgrunne og fine. Planlegg ferien og bestill din reise til. Naxos badeparadis med historiske severdigheter. Se nærmere på omgivelsene. Topp hellas naxos ». Min reise Regler og vilkår.

Man kan fremdeles finne store, utleie av biler, kols sykdomsforløp halvferdige marmorstatuer som har ligget i øyas marmorbrudd i snart 2 600. Du kan kombinere ferien på Naxos med. Hvorav, tillate informasjonskapsler TripAdvisor LLC er ikke et bestillingsbyrå og belaster ikke brukere av vårt nettsted med avgifter. Den som vil ha litt mer aktivitet. Rike naturforekomster, naxos er den største øya i Kykladene.

Naxos hellas kart

mcdonald's strømmen åpningstider Ved solnedgang kan utsikten over øya og havet rundt ta pusten fra deg. Agios Prokopios og Agia Anna 6 000 bor i Naxos, les mer Les mindre, katamaranseiling. Antiparos, en rekke restauranter, terrengsykler og turstier, ios.

Det er god plass langs de milelange, gyllengule sandstrendene, og det er langgrunt og trygt for barna.Her strekker også den langgrunne og fine.